HOME > Detail View

Detail View

주택매매시장과 전월세시장의 상호관계를 고려한 주택시장 정책효과 분석

주택매매시장과 전월세시장의 상호관계를 고려한 주택시장 정책효과 분석

Material type
단행본
Personal Author
허석균, 許碩均, 1969-
Title Statement
주택매매시장과 전월세시장의 상호관계를 고려한 주택시장 정책효과 분석 / 허석균
Publication, Distribution, etc
서울 :   한국금융연구원,   2022  
Physical Medium
53 p. : 도표 ; 24 cm
Series Statement
KIF working paper ;2022-18
General Note
부록: A. 시장주도기대의 미래예측력  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 50-51
000 00000nam c2200205 c 4500
001 000046131353
005 20221102095347
007 ta
008 221024s2022 ulkd b 000a kor
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 332 ▼2 23
085 ▼a 332 ▼2 DDCK
090 ▼a 332 ▼b 2009z10 ▼c 22-18
100 1 ▼a 허석균, ▼g 許碩均, ▼d 1969- ▼0 AUTH(211009)80059
245 1 0 ▼a 주택매매시장과 전월세시장의 상호관계를 고려한 주택시장 정책효과 분석 / ▼d 허석균
260 ▼a 서울 : ▼b 한국금융연구원, ▼c 2022
300 ▼a 53 p. : ▼b 도표 ; ▼c 24 cm
490 1 0 ▼a KIF working paper ; ▼v 2022-18
500 ▼a 부록: A. 시장주도기대의 미래예측력
504 ▼a 참고문헌: p. 50-51
536 ▼a 본 연구는 한국금융연구원의 지원을 받아 수행됨
830 0 ▼a KIF working paper ; ▼v 2022-18
945 ▼a ITMT

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 332 2009z10 22-18 Accession No. 511055015 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

강인철 (2022)