HOME > Detail View

Detail View

경제·사회구조 변화에 따른 정책금융의 역할 재조명

경제·사회구조 변화에 따른 정책금융의 역할 재조명

Material type
단행본
Personal Author
이기영, 李基榮, 1961- 심명화, 저
Title Statement
경제·사회구조 변화에 따른 정책금융의 역할 재조명 / 이기영, 심명화
Publication, Distribution, etc
서울 :   한국금융연구원,   2022  
Physical Medium
i, 63 p. : 도표 ; 24 cm
Series Statement
KIF working paper ;2022-17
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 59-63
000 00000nam c2200205 c 4500
001 000046131352
005 20221024155912
007 ta
008 221024s2022 ulkd b 000a kor
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 332 ▼2 23
085 ▼a 332 ▼2 DDCK
090 ▼a 332 ▼b 2009z10 ▼c 22-17
100 1 ▼a 이기영, ▼g 李基榮, ▼d 1961- ▼0 AUTH(211009)18066
245 1 0 ▼a 경제·사회구조 변화에 따른 정책금융의 역할 재조명 / ▼d 이기영, ▼e 심명화
260 ▼a 서울 : ▼b 한국금융연구원, ▼c 2022
300 ▼a i, 63 p. : ▼b 도표 ; ▼c 24 cm
490 1 0 ▼a KIF working paper ; ▼v 2022-17
504 ▼a 참고문헌: p. 59-63
700 1 ▼a 심명화, ▼e
830 0 ▼a KIF working paper ; ▼v 2022-17
945 ▼a ITMT

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 332 2009z10 22-17 Accession No. 511055009 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

강인철 (2022)