HOME > Detail View

Detail View

(2021년) 아동의 법정대리인 제도 전문영향평가

(2021년) 아동의 법정대리인 제도 전문영향평가

Material type
단행본
Personal Author
김희진, 책임연구 김상원, 연구 김진석, 연구 엄문설, 연구 이진혜, 연구 장민정, 연구
Title Statement
(2021년) 아동의 법정대리인 제도 전문영향평가 / 김희진 책임연구 ; 김상원 [외]공동연구 ; 장민정 연구보조
Publication, Distribution, etc
서울 :   아동권리보장원,   2021  
Physical Medium
xvi, 189 p. : 삽화 ; 26 cm
General Note
공동연구: 김진석, 엄문설, 이진혜  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 181-189
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000046128964
005 20220926133311
007 ta
008 220923s2021 ulka b 000c kor
035 ▼a (KERIS)BIB000016057232
040 ▼a 211062 ▼c 211062 ▼d 221016 ▼d 211009
074 ▼k NCRC-04-21-053-01
082 0 4 ▼a 346.519501/8 ▼2 23
085 ▼a 346.53018 ▼2 DDCK
090 ▼a 346.53018 ▼b 2021
245 2 0 ▼a (2021년) 아동의 법정대리인 제도 전문영향평가 / ▼d 김희진 책임연구 ; ▼e 김상원 [외]공동연구 ; ▼e 장민정 연구보조
260 ▼a 서울 : ▼b 아동권리보장원, ▼c 2021
300 ▼a xvi, 189 p. : ▼b 삽화 ; ▼c 26 cm
500 ▼a 공동연구: 김진석, 엄문설, 이진혜
504 ▼a 참고문헌: p. 181-189
700 1 ▼a 김희진, ▼e 책임연구
700 1 ▼a 김상원, ▼e 연구
700 1 ▼a 김진석, ▼e 연구
700 1 ▼a 엄문설, ▼e 연구
700 1 ▼a 이진혜, ▼e 연구
700 1 ▼a 장민정, ▼e 연구
945 ▼a ITMT

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Law Library(Books/B1)/ Call Number 346.53018 2021 Accession No. 511055596 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

이영철 (2021)
Dellapenna, Joseph W. (2021)
특허법원. 국제지식재산권법연구센터 (2022)