HOME > 상세정보

상세정보

Prospects of the global economy after Covid-19

Prospects of the global economy after Covid-19

자료유형
단행본
개인저자
Beck, Thorsten. Park, Yung Chul.
서명 / 저자사항
Prospects of the global economy after Covid-19 / edited by Thorsten Beck and Yung Chul Park.
발행사항
London :   UK CEPR Press,   2022.  
형태사항
131 p. : col. ill. ; 26 cm.
ISBN
9781912179589
서지주기
Includes bibliographical references.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000046127655
005 20220914141319
008 220914s2022 enka b 000 0 eng d
020 ▼a 9781912179589
035 ▼a (KERIS)BIB000016259112
040 ▼a 222003 ▼c 222003 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 338.5443 ▼2 23
084 ▼a 338.5443 ▼2 DDCK
090 ▼a 338.5443 ▼b P966a
245 0 0 ▼a Prospects of the global economy after Covid-19 / ▼c edited by Thorsten Beck and Yung Chul Park.
260 ▼a London : ▼b UK CEPR Press, ▼c 2022.
300 ▼a 131 p. : ▼b col. ill. ; ▼c 26 cm.
504 ▼a Includes bibliographical references.
700 1 ▼a Beck, Thorsten.
700 1 ▼a Park, Yung Chul.
945 ▼a ITMT

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 중앙도서관/서고6층/ 청구기호 338.5443 P966a 등록번호 511054809 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M

관련분야 신착자료

한국국제협력단. KOICA 데이터혁신팀 (2022)
이덕로 (2022)
Drummond, Michael F. (2022)
정승환 (2022)