HOME > Detail View

Detail View

농촌의 포용성장과 사회혁신을 위한 사회적 경제 전략 : 설문조사 결과 보고서

농촌의 포용성장과 사회혁신을 위한 사회적 경제 전략 : 설문조사 결과 보고서

Material type
단행본
Personal Author
김정섭, 연구 김정승, 연구
Title Statement
농촌의 포용성장과 사회혁신을 위한 사회적 경제 전략 : 설문조사 결과 보고서 / 김정섭, 김정승 [연구]
Publication, Distribution, etc
나주 :   한국농촌경제연구원,   2021  
Physical Medium
ix, 211 p. : 도표 ; 25 cm
Series Statement
연구보고 ;R932 연구자료-1
ISBN
9791161495163
General Note
연구보고(R932)의 설문조사 결과 보고서임  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 211
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000046126262
005 20220901112232
007 ta
008 220901s2021 jnkd b 000c kor
020 ▼a 9791161495163 ▼g 93520
035 ▼a (KERIS)BIB000016282001
040 ▼a 224011 ▼c 224011 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 338.109519 ▼2 23
085 ▼a 338.10953 ▼2 DDCK
090 ▼a 338.10953 ▼b 1979a ▼c 932.1
245 0 0 ▼a 농촌의 포용성장과 사회혁신을 위한 사회적 경제 전략 : ▼b 설문조사 결과 보고서 / ▼d 김정섭, ▼e 김정승 [연구]
260 ▼a 나주 : ▼b 한국농촌경제연구원, ▼c 2021
300 ▼a ix, 211 p. : ▼b 도표 ; ▼c 25 cm
490 1 0 ▼a 연구보고 ; ▼v R932 연구자료-1
500 ▼a 연구보고(R932)의 설문조사 결과 보고서임
504 ▼a 참고문헌: p. 211
700 1 ▼a 김정섭, ▼e 연구
700 1 ▼a 김정승, ▼e 연구
830 0 ▼a 연구보고 (한국농촌경제연구원) ; ▼v R932 연구자료-1
945 ▼a ITMT

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 338.10953 1979a 932.1 Accession No. 511054336 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

이덕로 (2022)
Drummond, Michael F. (2022)
정승환 (2022)