HOME > Detail View

Detail View

한국형 녹색 분류체계(K-Taxonomy) 향후 과제

한국형 녹색 분류체계(K-Taxonomy) 향후 과제

Material type
단행본
Personal Author
임형석, 林炯石, 1967-
Title Statement
한국형 녹색 분류체계(K-Taxonomy) 향후 과제 / 임형석
Publication, Distribution, etc
서울 :   한국금융연구원,   2022  
Physical Medium
xv, 54 p. : 삽화, 도표 ; 24 cm
Series Statement
KIF 정책분석보고서 ;2022-02
General Note
'KIF 정책보고서'가 'KIF 정책분석보고서'로 명칭 변경됨  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 53-54
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000046126044
005 20220830090321
007 ta
008 220830s2022 ulkad b 000c kor
035 ▼a (KERIS)BIB000016192240
040 ▼a 224011 ▼c 224011 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 332 ▼2 23
085 ▼a 332 ▼2 DDCK
090 ▼a 332 ▼b 2010z13 ▼c 2022.2
100 1 ▼a 임형석, ▼g 林炯石, ▼d 1967- ▼0 AUTH(211009)101413
245 1 0 ▼a 한국형 녹색 분류체계(K-Taxonomy) 향후 과제 / ▼d 임형석
246 3 ▼a 한국형 녹색 분류체계 향후 과제
260 ▼a 서울 : ▼b 한국금융연구원, ▼c 2022
300 ▼a xv, 54 p. : ▼b 삽화, 도표 ; ▼c 24 cm
490 1 0 ▼a KIF 정책분석보고서 ; ▼v 2022-02
500 ▼a 'KIF 정책보고서'가 'KIF 정책분석보고서'로 명칭 변경됨
504 ▼a 참고문헌: p. 53-54
830 0 ▼a 한국금융연구원 정책분석보고서 ; ▼v 2022-02
830 0 ▼a KIF 정책보고서 ; ▼v 2021-02
830 0 ▼a 한국금융연구원 정책보고서 ; ▼v 2022-02
945 ▼a ITMT

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 332 2010z13 2022.2 Accession No. 511053390 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

강인철 (2022)