HOME > Detail View

Detail View

民事執行·保全法

民事執行·保全法

Material type
단행본
Personal Author
野村秀敏, 1950-, 著 川嶋四郎, 1958-, 著 河崎祐子, 1969-, 著 園田賢治, 著 柳沢雄二, 著 川嶋隆憲, 著 大内義三, 著
Title Statement
民事執行·保全法 / 野村秀敏 [外]著
Publication, Distribution, etc
京都 :   法律文化社,   2021  
Physical Medium
x, 328 p. : 書式 ; 21 cm
ISBN
9784589041357
General Note
共著: 川嶋四郎, 河崎祐子, 園田賢治, 柳沢雄二, 川嶋隆憲, 大内義三  
「テキストブック民事執行・保全法」(2007年刊)の改題、改訂版  
Bibliography, Etc. Note
參考文獻(p. 314-315)と索引收錄
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000046119136
005 20220622103102
007 ta
008 220621s2021 ja k b 001a jpn
020 ▼a 9784589041357
035 ▼a (KERIS)BIB000015853483
040 ▼a 211052 ▼c 211052 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 347.52077 ▼2 23
085 ▼a 347.52077 ▼2 DDCK
090 ▼a 347.52077 ▼b 2021
245 0 0 ▼a 民事執行·保全法 / ▼d 野村秀敏 [外]著
246 3 ▼a Minji shikkō hozenhō
260 ▼a 京都 : ▼b 法律文化社, ▼c 2021
300 ▼a x, 328 p. : ▼b 書式 ; ▼c 21 cm
500 ▼a 共著: 川嶋四郎, 河崎祐子, 園田賢治, 柳沢雄二, 川嶋隆憲, 大内義三
500 ▼a 「テキストブック民事執行・保全法」(2007年刊)の改題、改訂版
504 ▼a 參考文獻(p. 314-315)と索引收錄
700 1 ▼a 野村秀敏, ▼d 1950-, ▼e
700 1 ▼a 川嶋四郎, ▼d 1958-, ▼e
700 1 ▼a 河崎祐子, ▼d 1969-, ▼e
700 1 ▼a 園田賢治, ▼e
700 1 ▼a 柳沢雄二, ▼e
700 1 ▼a 川嶋隆憲, ▼e
700 1 ▼a 大内義三, ▼e
740 2 ▼a テキストブック民事執行・保全法
900 1 0 ▼a Nomura, Hidetoshi, ▼e
900 1 0 ▼a Kawashima, Shirō, ▼e
900 1 0 ▼a Kawasaki, Yūko, ▼e
900 1 0 ▼a Sonoda Kenji, ▼e
900 1 0 ▼a 柳沢雄二, ▼e
900 1 0 ▼a Yanagisawa, Yūji, ▼e
900 1 0 ▼a Kawashima, Takanori, ▼e
900 1 0 ▼a Ōuchi, Yoshizō, ▼e
945 ▼a ITMT

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Law Library(Books/B1)/ Call Number 347.52077 2021 Accession No. 111865926 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

Contents information

Table of Contents

第1編 民事執行法(序論;民事執行の主体—執行機関と執行当事者;債務名義;執行文;強制執行手続の進行;執行の対象;金銭執行序説;不動産執行;準不動産執行;動産執行;債権およびその他の財産権執行(権利執行);非金銭執行;担保権の実行としての競売等)
第2編 民事保全法(序論;保全命令;不服申立制度;保全執行)

New Arrivals Books in Related Fields

사법연수원. 교육발전연구센터 (2022)
정동윤 (2022)
Greene, Edie (2022)