HOME > Detail View

Detail View

13-14世纪高丽和元朝的贸易史

13-14世纪高丽和元朝的贸易史

Material type
단행본
Personal Author
이강한 李康漢, 1972- 秦菲, 译 李彬彬, 译
Title Statement
13-14世纪高丽和元朝的贸易史 / (韩)李康汉 著 ; 秦菲, 李彬彬 译
Publication, Distribution, etc
上海 :   上海交通大学出版社,   2021  
Physical Medium
279 p.: ; 21 cm
Varied Title
고려와 원제국의 교역의 역사 : 13~14세기 감춰진 교류상의 재구성
ISBN
9787313257123
Bibliography, Etc. Note
參考文獻: p. 255-279
000 00000nam c2200205 c 4500
001 000046118009
005 20220617134336
007 ta
008 220616s2021 cc b 000a chi
020 ▼a 9787313257123
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
041 1 ▼a chi ▼h kor
082 0 4 ▼a 327.5190517 ▼2 23
085 ▼a 327.530517 ▼2 DDCK
090 ▼a 327.530517 ▼b 2021
100 1 ▼a 이강한 ▼g 李康漢, ▼d 1972- ▼0 AUTH(211009)86115
245 1 0 ▼a 13-14世纪高丽和元朝的贸易史 / ▼d (韩)李康汉 著 ; ▼e 秦菲, ▼e 李彬彬 译
246 3 ▼a 13-14 shi ji Gaoli he Yuan chao de mao yi shi
246 1 9 ▼a 고려와 원제국의 교역의 역사 : ▼b 13~14세기 감춰진 교류상의 재구성
260 ▼a 上海 : ▼b 上海交通大学出版社, ▼c 2021
300 ▼a 279 p.: ; ▼c 21 cm
504 ▼a 參考文獻: p. 255-279
536 ▼a 上饶师范学院学术著作出版资助基金资助
700 1 ▼a 秦菲, ▼e
700 1 ▼a 李彬彬, ▼e
900 1 0 ▼a 李康汉, ▼e
900 1 0 ▼a Qin, Fei, ▼e
900 1 0 ▼a Li, Binbin, ▼e
945 ▼a ITMT

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 327.530517 2021 Accession No. 111865644 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

이상환 (2022)
Economy, Elizabeth (2022)
Friedberg, Aaron L. (2022)
Brook, Timothy (2021)
Manor, Ilan (2022)
김연철 (2022)