HOME > Detail View

Detail View

La souveraineté à l'ère du néolibéralisme

La souveraineté à l'ère du néolibéralisme

Material type
단행본
Personal Author
Tourneux, Odile, author.
Title Statement
La souveraineté à l'ère du néolibéralisme / Odile Tourneux.
Publication, Distribution, etc
Paris :   Classiques Garnier,   2022.  
Physical Medium
568 p. : ill. ; 22 cm.
Series Statement
Constitution de la modernité,2493-8947 ; 30
ISBN
9782406122333
General Note
Based on the authors thesis (doctoral)--École doctorale de Lyon, 2019.  
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references (p. 535-560) and index.
Subject Added Entry-Topical Term
Sovereignty. Neoliberalism. Economic policy.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000046116935
005 20220603120757
008 220526s2022 fr a b 001 0 fre d
010 ▼a 2021415245
020 ▼a 9782406122333 ▼q (paperback)
035 ▼a (KERIS)REF000019889562
040 ▼a Fr-PaAMA ▼b eng ▼e rda ▼c Fr-PaAMA ▼d DLC ▼d 211009
042 ▼a lccopycat
050 0 0 ▼a JC327 ▼b .T68 2022
082 0 4 ▼a 320.15 ▼2 23
084 ▼a 320.15 ▼2 DDCK
090 ▼a 320.15 ▼b T728s
100 1 ▼a Tourneux, Odile, ▼e author.
245 1 3 ▼a La souveraineté à l'ère du néolibéralisme / ▼c Odile Tourneux.
260 ▼a Paris : ▼b Classiques Garnier, ▼c 2022.
264 1 ▼a Paris : ▼b Classiques Garnier, ▼c 2022.
300 ▼a 568 p. : ▼b ill. ; ▼c 22 cm.
336 ▼a text ▼b txt ▼2 rdacontent
337 ▼a unmediated ▼b n ▼2 rdamedia
338 ▼a volume ▼b nc ▼2 rdacarrier
490 1 ▼a Constitution de la modernité, ▼x 2493-8947 ; ▼v 30
500 ▼a Based on the authors thesis (doctoral)--École doctorale de Lyon, 2019.
504 ▼a Includes bibliographical references (p. 535-560) and index.
650 0 ▼a Sovereignty.
650 0 ▼a Neoliberalism.
650 0 ▼a Economic policy.
830 0 ▼a Constitution de la modernité ; ▼v 30.
945 ▼a ITMT

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 320.15 T728s Accession No. 111865142 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

Marsilius, of Padua (2022)