HOME > Detail View

Detail View

리담 특허법 / 제21판 (Loan 2 times)

Material type
단행본
Personal Author
임병웅
Title Statement
리담 특허법 / 임병웅 著
판사항
제21판
Publication, Distribution, etc
서울 :   한빛지적소유권센터,   2022  
Physical Medium
61, 1366 p. : 삽화 ; 26 cm
기타표제
판권기표제: 理談 특허법
ISBN
9788959619399
General Note
18판까지의 서명은 <理智 특허법>임  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌과 색인수록
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000046112784
005 20220421112914
007 ta
008 220408s2022 ulka b 001c kor
020 ▼a 9788959619399 ▼g 13360
035 ▼a (KERIS)BIB000016150422
040 ▼a 211062 ▼c 211062 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 346.5190486 ▼2 23
085 ▼a 346.530486 ▼2 DDCK
090 ▼a 346.530486 ▼b 2022
100 1 ▼a 임병웅
245 1 0 ▼a 리담 특허법 / ▼d 임병웅 著
246 1 ▼i 판권기표제: ▼a 理談 특허법
246 1 1 ▼a Lidam patent law
250 ▼a 제21판
260 ▼a 서울 : ▼b 한빛지적소유권센터, ▼c 2022
300 ▼a 61, 1366 p. : ▼b 삽화 ; ▼c 26 cm
500 ▼a 18판까지의 서명은 <理智 특허법>임
504 ▼a 참고문헌과 색인수록
740 2 ▼a 이지 특허법
945 ▼a ITMT

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Science & Engineering Library/Sci-Info(Stacks1)/ Call Number 346.530486 2022 Accession No. 121259789 Availability In loan Due Date 2022-07-11 Make a Reservation Available for Reserve(1persons reqested this item) R Service M

Contents information

Author Introduction

임병웅(지은이)

금호고등학교 졸업, 한양대학교 전자전기공학부 졸업, 변리사 시험 합격, 이지특허법률사무소 근무, 엠텍비젼주식회사 근무, (주) 이지펙스 근무

Information Provided By: : Aladin

Table of Contents

PART 1 총론
PART 2 특허요건
PART 3 특허출원인의 이익을 위한 제도
PART 4 심사
PART 5 특허협력조약(PCT)에 의한 국제출원
PART 6 특허권
PART 7 심판
PART 8 소송
PART 9 조약
PART 10 실용신안법

New Arrivals Books in Related Fields

Chitty, Joseph (2021)
박종태 (2021)