HOME > Detail View

Detail View

諸外国の高等教育 : アメリカ合衆国,イギリス,フランス,ドイツ,中国,韓国,オーストラリア,ベトナム

諸外国の高等教育 : アメリカ合衆国,イギリス,フランス,ドイツ,中国,韓国,オーストラリア,ベトナム (Loan 1 times)

Material type
단행본
Corporate Author
日本. 文部科学省. 総合教育政策局. 調査企劃課, 編
Title Statement
諸外国の高等教育 : アメリカ合衆国,イギリス,フランス,ドイツ,中国,韓国,オーストラリア,ベトナム / 文部科学省総合教育政策局調査企劃課 [編]
Publication, Distribution, etc
東京 :   明石書店,   2021  
Physical Medium
420 p. : 揷畵, 圖表 ; 30 cm
Series Statement
教育調査 ;第158集
ISBN
9784750351803
Bibliography, Etc. Note
參考文獻收錄
000 00000nam c2200205 c 4500
001 000046109674
005 20220317090654
007 ta
008 220304s2021 ja ad b 000c jpn
020 ▼a 9784750351803
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 378.1 ▼2 23
085 ▼a 378.1 ▼2 DDCK
090 ▼a 378.1 ▼b 2021z2
245 0 0 ▼a 諸外国の高等教育 : ▼b アメリカ合衆国,イギリス,フランス,ドイツ,中国,韓国,オーストラリア,ベトナム / ▼d 文部科学省総合教育政策局調査企劃課 [編]
246 3 ▼a Shogaikoku no kōtō kyōiku : ▼b Amerika gasshūkoku Igirisu Furansu Doitsu Chūgoku Kankoku Ōsutoraria Betonamu
260 ▼a 東京 : ▼b 明石書店, ▼c 2021
300 ▼a 420 p. : ▼b 揷畵, 圖表 ; ▼c 30 cm
490 1 0 ▼a 教育調査 ; ▼v 第158集
504 ▼a 參考文獻收錄
710 ▼a 日本. ▼b 文部科学省. ▼b 総合教育政策局. ▼b 調査企劃課, ▼e
830 0 ▼a 教育調査 ; ▼v 第158集
910 0 ▼a Nihon. ▼b Monbu kagakushō. ▼b Sōgō kyōiku seisakukyoku. ▼b Chōsa kikakuka, ▼e
945 ▼a ITMT
949 ▼a Kyōiku chōsa ; ▼v Dai158shū

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 378.1 2021z2 Accession No. 111860120 Availability In loan Due Date 2022-09-26 Make a Reservation Available for Reserve R Service M

Contents information

Table of Contents

総括表
アメリカ合衆国
イギリス
フランス
ドイツ
中国
韓国
オーストラリア
ベトナム

New Arrivals Books in Related Fields

김보미 (2021)
Richards, Thomas (2022)
신희주 (2021)
Grabill, Jeffrey T. (2022)