HOME > Detail View

Detail View

한양의 여성공간

한양의 여성공간

Material type
단행본
Personal Author
최주희, 저 임혜련, 저 김지영, 저 양혜원, 저 최진아, 저
Title Statement
한양의 여성공간 / 최주희 [외]
Publication, Distribution, etc
서울 :   서울역사박물관,   2021  
Physical Medium
301 p. : 삽화(일부천연색), 도표, 초상화 ; 26 cm
Series Statement
서울기획연구 ;9
ISBN
9791190480505 9791186324615 (세트)
General Note
공저자: 임혜련, 김지영, 양혜원, 최진아  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 296-301
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000046104628
005 20220118162515
007 ta
008 220113s2021 ulkacd b 000c kor
020 ▼a 9791190480505 ▼g 04380
020 1 ▼a 9791186324615 (세트)
035 ▼a (KERIS)BIB000016011960
040 ▼a 211048 ▼c 211048 ▼d 211009
074 ▼k 51-6110569-000317-01
082 0 4 ▼a 951.95 ▼2 23
085 ▼a 953.1 ▼2 DDCK
090 ▼a 953.1 ▼b 2017z5 ▼c 9
245 0 0 ▼a 한양의 여성공간 / ▼d 최주희 [외]
260 ▼a 서울 : ▼b 서울역사박물관, ▼c 2021
300 ▼a 301 p. : ▼b 삽화(일부천연색), 도표, 초상화 ; ▼c 26 cm
490 1 0 ▼a 서울기획연구 ; ▼v 9
500 ▼a 공저자: 임혜련, 김지영, 양혜원, 최진아
504 ▼a 참고문헌: p. 296-301
700 1 ▼a 최주희, ▼e
700 1 ▼a 임혜련, ▼e
700 1 ▼a 김지영, ▼e
700 1 ▼a 양혜원, ▼e
700 1 ▼a 최진아, ▼e
830 0 ▼a 서울기획연구 ; ▼v 9
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(4F)/ Call Number 953.1 2017z5 9 Accession No. 511052717 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

한국교통대학교. 중원학연구소 (2022)
이명미 (2022)