HOME > Detail View

Detail View

서대문형무소와 구치감 : 복원을 위한 역사·건축의 모색

서대문형무소와 구치감 : 복원을 위한 역사·건축의 모색

Material type
단행본
Title Statement
서대문형무소와 구치감 : 복원을 위한 역사·건축의 모색 / 서대문구도시관리공단 서대문형무소역사관 [편]
Publication, Distribution, etc
서울 :   서대문형무소역사관,   2021  
Physical Medium
114 p. : 삽화 ; 23 cm
기타표제
서대문형무소역사관 개관 23주년 기념 학술심포지엄
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 50-51
000 00000nam c2200205 c 4500
001 000046099584
005 20211201102351
007 ta
008 211130s2021 ulka b 100c kor
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 951.903 ▼2 23
085 ▼a 953.06 ▼2 DDCK
090 ▼a 953.06 ▼b 2000x4 ▼c 23
111 ▼a 서대문형무소역사관 학술심포지엄 ▼n (제23회: ▼d 2021)
245 1 0 ▼a 서대문형무소와 구치감 : ▼b 복원을 위한 역사·건축의 모색 / ▼d 서대문구도시관리공단 서대문형무소역사관 [편]
246 1 3 ▼a 서대문형무소역사관 개관 23주년 기념 학술심포지엄
260 ▼a 서울 : ▼b 서대문형무소역사관, ▼c 2021
300 ▼a 114 p. : ▼b 삽화 ; ▼c 23 cm
504 ▼a 참고문헌: p. 50-51
910 0 ▼a 서대문구도시관리공단. ▼b 서대문형무소역사관, ▼e
910 0 ▼a Seodaemun Prison History Hall, ▼e
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(4F)/ Call Number 953.06 2000x4 23 Accession No. 511050140 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields