HOME > Detail View

Detail View

역사, 그 안의 역사 : 광복회 총사령 박상진과 가족 이야기

역사, 그 안의 역사 : 광복회 총사령 박상진과 가족 이야기

Material type
단행본
Personal Author
박중훈
Title Statement
역사, 그 안의 역사 : 광복회 총사령 박상진과 가족 이야기 / 박중훈 지음
Publication, Distribution, etc
울산 :   고헌박상진의사추모사업회,   2021  
Physical Medium
327 p. : 삽화(일부천연색), 가계도, 도판 ; 24 cm
ISBN
9791197537905
General Note
"박상진과 광복회 연보" 수록  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌(p. 314-319)과 색인수록
주제명(개인명)
박상진,   1884-1921  
000 00000nam c2200205 c 4500
001 000046091509
005 20210907150652
007 ta
008 210907s2021 uskafj b 001c dkor
020 ▼a 9791197537905 ▼g 03990
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 951.903092 ▼a 929.209519 ▼2 23
085 ▼a 953.06092 ▼2 DDCK
090 ▼a 953.06092 ▼b 2021z5
100 1 ▼a 박중훈
245 1 0 ▼a 역사, 그 안의 역사 : ▼b 광복회 총사령 박상진과 가족 이야기 / ▼d 박중훈 지음
260 ▼a 울산 : ▼b 고헌박상진의사추모사업회, ▼c 2021
300 ▼a 327 p. : ▼b 삽화(일부천연색), 가계도, 도판 ; ▼c 24 cm
500 ▼a "박상진과 광복회 연보" 수록
504 ▼a 참고문헌(p. 314-319)과 색인수록
536 ▼a 이 책은 울산광역시청의 보조금으로 제작됨
600 1 4 ▼a 박상진, ▼d 1884-1921
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(4F)/ Call Number 953.06092 2021z5 Accession No. 511048643 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

대가야박물관 (2021)
연세대학교. 근대한국학연구소. 인문한국플러스(HK+) 사업단 (2021)
한국. 국가보훈처. 국립4·19민주묘지 (2020)
임진란정신문화선양회 (2021)