HOME > Detail View

Detail View

부산민주운동사

부산민주운동사

Material type
단행본
Corporate Author
부산민주운동사편찬위원회
Title Statement
부산민주운동사 / 부산민주운동사편찬위원회 편
Publication, Distribution, etc
부산 :   부마민주항쟁기념재단,   2021  
Physical Medium
2책(453 ; 527 p.) : 삽화(일부천연색), 연표 ; 23 cm
ISBN
9791196845568 (v.1) 9791196845575 (v.2) 9791196845551 (세트)
Bibliography, Etc. Note
참고문헌과 색인수록
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000046091172
005 20210906113835
007 ta
008 210902s2021 bnkaj b 001c kor
020 ▼a 9791196845568 (v.1) ▼g 94910
020 ▼a 9791196845575 (v.2) ▼g 94910
020 1 ▼a 9791196845551 (세트)
035 ▼a (KERIS)BIB000015915001
040 ▼d 247036 ▼d 247036 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
074 ▼k 11-B554006-000006-01 (v.1)
074 ▼k 11-B554006-000007-01 (v.2)
082 0 4 ▼a 951.5904 ▼2 23
085 ▼a 953.5907 ▼2 DDCK
090 ▼a 953.5907 ▼b 2021
110 ▼a 부산민주운동사편찬위원회
245 1 0 ▼a 부산민주운동사 / ▼d 부산민주운동사편찬위원회 편
260 ▼a 부산 : ▼b 부마민주항쟁기념재단, ▼c 2021
300 ▼a 2책(453 ; 527 p.) : ▼b 삽화(일부천연색), 연표 ; ▼c 23 cm
504 ▼a 참고문헌과 색인수록
536 ▼a 이 책은 부산광역시 보조금사업으로 선정되어 제작되었음
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(4F)/ Call Number 953.5907 2021 1 Accession No. 511048547 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M
No. 2 Location Main Library/Monographs(4F)/ Call Number 953.5907 2021 2 Accession No. 511048548 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

대가야박물관 (2021)
연세대학교. 근대한국학연구소. 인문한국플러스(HK+) 사업단 (2021)
한국. 국가보훈처. 국립4·19민주묘지 (2020)
임진란정신문화선양회 (2021)