HOME > Detail View

Detail View

국난극복의 대구독립운동사

국난극복의 대구독립운동사

Material type
단행본
Personal Author
김일수, 저 김지욱, 저 김형목, 저 배한동, 저 이경규, 저 이동언, 저 이명식, 저 정인열, 저
Title Statement
국난극복의 대구독립운동사 / 김일수 [외]저
Publication, Distribution, etc
대구 :   국채보상운동기념사업회,   2021  
Physical Medium
354 p. : 삽화 ; 22 cm
Series Statement
국채보상운동 연구총서 ;02
ISBN
9791197239038 9791197239021 (세트)
General Note
공저자: 김지욱, 김형목, 배한동, 이경규, 이동언, 이명식, 정인열  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌 수록
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000046089490
005 20210819131816
007 ta
008 210813s2021 tgka b 000c kor
020 ▼a 9791197239038 ▼g 94900
020 1 ▼a 9791197239021 (세트)
035 ▼a (KERIS)BIB000015791285
040 ▼a 222003 ▼c 222003 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 951.902 ▼2 23
085 ▼a 953.059 ▼2 DDCK
090 ▼a 953.059 ▼b 2020z16 ▼c 2
245 0 0 ▼a 국난극복의 대구독립운동사 / ▼d 김일수 [외]저
260 ▼a 대구 : ▼b 국채보상운동기념사업회, ▼c 2021
300 ▼a 354 p. : ▼b 삽화 ; ▼c 22 cm
490 1 0 ▼a 국채보상운동 연구총서 ; ▼v 02
500 ▼a 공저자: 김지욱, 김형목, 배한동, 이경규, 이동언, 이명식, 정인열
504 ▼a 참고문헌 수록
700 1 ▼a 김일수, ▼e
700 1 ▼a 김지욱, ▼e
700 1 ▼a 김형목, ▼e
700 1 ▼a 배한동, ▼e
700 1 ▼a 이경규, ▼e
700 1 ▼a 이동언, ▼e
700 1 ▼a 이명식, ▼e
700 1 ▼a 정인열, ▼e
830 0 ▼a 국채보상운동 연구총서 ; ▼v 02
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(4F)/ Call Number 953.059 2020z16 2 Accession No. 511047988 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

임진란정신문화선양회 (2021)
국립광주박물관 (2021)
국립광주박물관 (2021)
박명호 (2021)