HOME > Detail View

Detail View

초·중학교 교육과정 이수 기준의 설정 방안 탐색

초·중학교 교육과정 이수 기준의 설정 방안 탐색

Material type
단행본
Personal Author
이승미, 책임연구 박순경, 연구 이병천, 연구 정영근, 연구 이수정, 연구 김선희, 연구 조재윤, 연구 오수정, 연구 김아름, 연구
Title Statement
초·중학교 교육과정 이수 기준의 설정 방안 탐색 / 이승미 연구책임 ; 박순경 [외]공동연구 ; 김아름 연구조원
Publication, Distribution, etc
진천군 :   한국교육과정평가원,   2020  
Physical Medium
440 p. : 도표 ; 26 cm
Series Statement
연구보고 ;RRC 2020-8-1
ISBN
9791191219197 9791191219180 (전2권)
General Note
공동연구: 이병천, 정영근, 이수정, 김선희, 조재윤, 오수정  
부록: 설문 조사 문항 및 결과  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 387-413
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000046078866
005 20210504131426
007 ta
008 210503s2020 hbkd b 000c kor
020 ▼a 9791191219197 ▼g 94370
020 1 ▼a 9791191219180 (전2권)
035 ▼a (KERIS)BIB000015833340
040 ▼a 222001 ▼c 222001 ▼d 211009
041 0 ▼a kor ▼b eng
082 0 4 ▼a 375.006 ▼2 23
085 ▼a 375.006 ▼2 DDCK
090 ▼a 375.006 ▼b 1998a ▼c RRC2020-8-1
245 0 0 ▼a 초·중학교 교육과정 이수 기준의 설정 방안 탐색 / ▼d 이승미 연구책임 ; ▼e 박순경 [외]공동연구 ; ▼e 김아름 연구조원
246 1 1 ▼a Research on setting up standards of curriculum completion for elementary and lower secondary school
260 ▼a 진천군 : ▼b 한국교육과정평가원, ▼c 2020
300 ▼a 440 p. : ▼b 도표 ; ▼c 26 cm
490 1 0 ▼a 연구보고 ; ▼v RRC 2020-8-1
500 ▼a 공동연구: 이병천, 정영근, 이수정, 김선희, 조재윤, 오수정
500 ▼a 부록: 설문 조사 문항 및 결과
504 ▼a 참고문헌: p. 387-413
700 1 ▼a 이승미, ▼e 책임연구
700 1 ▼a 박순경, ▼e 연구
700 1 ▼a 이병천, ▼e 연구
700 1 ▼a 정영근, ▼e 연구
700 1 ▼a 이수정, ▼e 연구
700 1 ▼a 김선희, ▼e 연구
700 1 ▼a 조재윤, ▼e 연구
700 1 ▼a 오수정, ▼e 연구
700 1 ▼a 김아름, ▼e 연구
830 0 ▼a 연구보고 (한국교육과정평가원) ; ▼v RRC 2020-8-1
900 1 0 ▼a Lee, Seung-mi, ▼e 책임연구
900 1 0 ▼a Lee, Byeong-choen, ▼e 연구
900 1 0 ▼a Jeong, Yong-keun, ▼e 연구
900 1 0 ▼a Lee, Soo-jung, ▼e 연구
900 1 0 ▼a Kim, Sun-hee, ▼e 연구
900 1 0 ▼a Cho, Jae-yoon, ▼e 연구
900 1 0 ▼a Oh, Soo-jung, ▼e 연구
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 375.006 1998a RRC2020-8-1 Accession No. 511046449 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields