HOME > Detail View

Detail View

컴퓨터·정보 소양 및 컴퓨팅 사고력 성취 특성과 향상 방안 탐색  : ICILS 2018 심층 분석

컴퓨터·정보 소양 및 컴퓨팅 사고력 성취 특성과 향상 방안 탐색  : ICILS 2018 심층 분석 (Loan 1 times)

Material type
단행본
Personal Author
상경아, 책임연구 김경희, 연구 박상욱, 연구 전성균, 연구 박미미, 연구 이재원, 연구 민여준, 연구
Title Statement
컴퓨터·정보 소양 및 컴퓨팅 사고력 성취 특성과 향상 방안 탐색  : ICILS 2018 심층 분석 / 상경아 연구책임 ; 김경희 [외]공동연구 ; 민여준 연구조원
Publication, Distribution, etc
진천군 :   한국교육과정평가원,   2020  
Physical Medium
278 p. : 천연색삽화, 도표 ; 26 cm
Series Statement
연구보고 ;RRE 2020-6
ISBN
9791191219135
General Note
부록: ICILS 2018 설문조사 대상별 설문 내용  
공동연구: 박상욱, 전성균, 박미미, 이재원  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 246-252
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000046078862
005 20210504114807
007 ta
008 210503s2020 hbkad b 000c kor
020 ▼a 9791191219135 ▼g 93370
035 ▼a (KERIS)BIB000015833369
040 ▼a 211062 ▼c 211062 ▼d 222001 ▼d 211009
041 0 ▼a kor ▼b eng
082 0 4 ▼a 375.006 ▼2 23
085 ▼a 375.006 ▼2 DDCK
090 ▼a 375.006 ▼b 1998a ▼c RRE2020-6
245 0 0 ▼a 컴퓨터·정보 소양 및 컴퓨팅 사고력 성취 특성과 향상 방안 탐색  : ▼b ICILS 2018 심층 분석 / ▼d 상경아 연구책임 ; ▼e 김경희 [외]공동연구 ; ▼e 민여준 연구조원
246 1 1 ▼a Exploring computer and information literacy and computing thinking achievement characteristics and improvement plan : ▼b ICILS 2018 in-depth analysis
260 ▼a 진천군 : ▼b 한국교육과정평가원, ▼c 2020
300 ▼a 278 p. : ▼b 천연색삽화, 도표 ; ▼c 26 cm
490 1 0 ▼a 연구보고 ; ▼v RRE 2020-6
500 ▼a 부록: ICILS 2018 설문조사 대상별 설문 내용
500 ▼a 공동연구: 박상욱, 전성균, 박미미, 이재원
504 ▼a 참고문헌: p. 246-252
700 1 ▼a 상경아, ▼e 책임연구
700 1 ▼a 김경희, ▼e 연구
700 1 ▼a 박상욱, ▼e 연구
700 1 ▼a 전성균, ▼e 연구
700 1 ▼a 박미미, ▼e 연구
700 1 ▼a 이재원, ▼e 연구
700 1 ▼a 민여준, ▼e 연구
830 0 ▼a 연구보고 (한국교육과정평가원) ; ▼v RRE 2020-6
900 1 0 ▼a Sang, Kyong-ah, ▼e 책임연구
900 1 0 ▼a Kim, Kyung-hee, ▼e 연구
900 1 0 ▼a Park, Sang-wook, ▼e 연구
900 1 0 ▼a Jeon, Seong-kyun, ▼e 연구
900 1 0 ▼a Park, Mi-mi, ▼e 연구
900 1 0 ▼a Lee, jae-won, ▼e 연구
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 375.006 1998a RRE2020-6 Accession No. 511046445 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields