HOME > Detail View

Detail View

「초·중학교 교육과정 이수 기준」 활용 자료집

「초·중학교 교육과정 이수 기준」 활용 자료집

Material type
단행본
Personal Author
이승미, 책임연구 이병천, 연구 박순경, 연구 정영근, 연구 이수정, 연구 김선희, 연구 조재윤, 연구 오수정, 연구 김아름, 연구
Title Statement
「초·중학교 교육과정 이수 기준」 활용 자료집 / 이승미 연구책임 ; 이병천 [외]공동연구 ; 김아름 연구조원
Publication, Distribution, etc
진천군 :   한국교육과정평가원,   2020  
Physical Medium
88 p. : 삽화 ; 26 cm
Series Statement
연구보고 ;RRC 2020-8-2
ISBN
9791191219203 9791191219180 (전2권)
General Note
공동연구: 박순경, 정영근, 이수정, 김선희, 조재윤, 오수정  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 88
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000046078856
005 20210504111253
007 ta
008 210503s2020 hbka b 000c kor
020 ▼a 9791191219203 ▼g 93370
020 1 ▼a 9791191219180 (전2권)
035 ▼a (KERIS)BIB000015833365
040 ▼a 211062 ▼c 211062 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 375.006 ▼2 23
085 ▼a 375.006 ▼2 DDCK
090 ▼a 375.006 ▼b 1998a ▼c RRC2020-8-2
245 0 0 ▼a 「초·중학교 교육과정 이수 기준」 활용 자료집 / ▼d 이승미 연구책임 ; ▼e 이병천 [외]공동연구 ; ▼e 김아름 연구조원
260 ▼a 진천군 : ▼b 한국교육과정평가원, ▼c 2020
300 ▼a 88 p. : ▼b 삽화 ; ▼c 26 cm
490 1 0 ▼a 연구보고 ; ▼v RRC 2020-8-2
500 ▼a 공동연구: 박순경, 정영근, 이수정, 김선희, 조재윤, 오수정
504 ▼a 참고문헌: p. 88
700 1 ▼a 이승미, ▼e 책임연구
700 1 ▼a 이병천, ▼e 연구
700 1 ▼a 박순경, ▼e 연구
700 1 ▼a 정영근, ▼e 연구
700 1 ▼a 이수정, ▼e 연구
700 1 ▼a 김선희, ▼e 연구
700 1 ▼a 조재윤, ▼e 연구
700 1 ▼a 오수정, ▼e 연구
700 1 ▼a 김아름, ▼e 연구
830 0 ▼a 연구보고 (한국교육과정평가원) ; ▼v RRC 2020-8-2
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 375.006 1998a RRC2020-8-2 Accession No. 511046439 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields