HOME > Detail View

Detail View

자치분권학개론 : 처음 만나는 자치분권

자치분권학개론 : 처음 만나는 자치분권

Material type
단행본
Personal Author
김석수, 저 김순은, 저 박경하, 저 소진광, 저 유승익, 저 유태현, 저 유현상, 저 육동일, 저 이기우, 저
Corporate Author
자치분권학개론편찬위원회
Title Statement
자치분권학개론 : 처음 만나는 자치분권 / 자치분권학개론편찬위원회 지음
Publication, Distribution, etc
서울 :   대한민국도지사협의회,   2020  
Physical Medium
370 p. ; 25 cm
ISBN
9791196866105
General Note
집필: 김석수, 김순은, 박경하, 소진광, 유승익, 유태현, 유현상, 육동일, 이기우  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌 수록
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000046063257
005 20210114130708
007 ta
008 210111s2020 ulk b 000c kor
020 ▼a 9791196866105 ▼g 03300
035 ▼a (KERIS)BIB000015719257
040 ▼a 221008 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 352.14 ▼2 23
085 ▼a 352.14 ▼2 DDCK
090 ▼a 352.14 ▼b 2020z2
110 ▼a 자치분권학개론편찬위원회
245 1 0 ▼a 자치분권학개론 : ▼b 처음 만나는 자치분권 / ▼d 자치분권학개론편찬위원회 지음
260 ▼a 서울 : ▼b 대한민국도지사협의회, ▼c 2020
300 ▼a 370 p. ; ▼c 25 cm
500 ▼a 집필: 김석수, 김순은, 박경하, 소진광, 유승익, 유태현, 유현상, 육동일, 이기우
504 ▼a 참고문헌 수록
700 1 ▼a 김석수, ▼e
700 1 ▼a 김순은, ▼e
700 1 ▼a 박경하, ▼e
700 1 ▼a 소진광, ▼e
700 1 ▼a 유승익, ▼e
700 1 ▼a 유태현, ▼e
700 1 ▼a 유현상, ▼e
700 1 ▼a 육동일, ▼e
700 1 ▼a 이기우, ▼e
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 352.14 2020z2 Accession No. 511044641 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

강훈구 (2021)
노무현 (2021)
하상군 (2021)
박천오 (2020)
연세대학교. 미래정부연구센터 (2021)