HOME > Detail View

Detail View

기박산성과 임란의병

기박산성과 임란의병

Material type
단행본
Personal Author
이명훈, 편 박채은, 편
Title Statement
기박산성과 임란의병 / 이명훈, 박채은 편저
Publication, Distribution, etc
울산 :   울산북구문화원,   2020  
Physical Medium
365 p. : 삽화(일부천연색), 도판 ; 27 cm
ISBN
9791196878702
General Note
부록: 기박산성임란의병추모사업회 현황, 추모행사의 이모저모  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 351-353
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000046062934
005 20210112101107
007 ta
008 210106s2020 uskaf b 000c kor
020 ▼a 9791196878702 ▼g 03910
035 ▼a (KERIS)BIB000015716032
040 ▼a 222003 ▼c 222003 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 951.902 ▼2 23
085 ▼a 953.0553 ▼2 DDCK
090 ▼a 953.0553 ▼b 2020z8
245 0 0 ▼a 기박산성과 임란의병 / ▼d 이명훈, ▼e 박채은 편저
260 ▼a 울산 : ▼b 울산북구문화원, ▼c 2020
300 ▼a 365 p. : ▼b 삽화(일부천연색), 도판 ; ▼c 27 cm
500 ▼a 부록: 기박산성임란의병추모사업회 현황, 추모행사의 이모저모
504 ▼a 참고문헌: p. 351-353
536 ▼a 본 책은 울산광역시 북구문화진흥기금으로 발간되었음
700 1 ▼a 이명훈, ▼e
700 1 ▼a 박채은, ▼e
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(4F)/ Call Number 953.0553 2020z8 Accession No. 511044447 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

서대문형무소역사관 학술심포지엄 (2021)
독립기념관. 한국독립운동사연구소 (2021)
국립김해박물관 (2021)
어반플레이. 편집부 (2021)