HOME > Detail View

Detail View

중장년(50~64세) 노동시장 구조 및 인력수요 변화 분석

중장년(50~64세) 노동시장 구조 및 인력수요 변화 분석

Material type
단행본
Personal Author
정재현
Title Statement
중장년(50~64세) 노동시장 구조 및 인력수요 변화 분석 / 정재현
Publication, Distribution, etc
음성군 :   한국고용정보원,   2019  
Physical Medium
ii, 72 p. : 도표 ; 24 cm
Series Statement
기본연구 ;2019-08
ISBN
9788963319278
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 72
000 00000nam c2200205 c 4500
001 000046057380
005 20201125112302
007 ta
008 201125s2019 hbkd b 000c kor
020 ▼a 9788963319278 ▼g 93320
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 331.1 ▼2 23
085 ▼a 331.1 ▼2 DDCK
090 ▼a 331.1 ▼b 2015 ▼c 2019.8
100 1 ▼a 정재현
245 1 0 ▼a 중장년(50~64세) 노동시장 구조 및 인력수요 변화 분석 / ▼d 정재현
246 3 ▼a 중장년 노동시장 구조 및 인력수요 변화 분석
246 3 ▼a 50~64세 노동시장 구조 및 인력수요 변화 분석
260 ▼a 음성군 : ▼b 한국고용정보원, ▼c 2019
300 ▼a ii, 72 p. : ▼b 도표 ; ▼c 24 cm
490 1 0 ▼a 기본연구 ; ▼v 2019-08
504 ▼a 참고문헌: p. 72
830 0 ▼a 기본연구 (한국고용정보원) ; ▼v 2019-08
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 331.1 2015 2019.8 Accession No. 511043828 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

한국. 고용노동부. 최저임금위원회 (2021)
Besteman, Catherine Lowe (2020)