HOME > 상세정보

상세정보

Landwirtschaftsgesetz : (LwG) : Bundesgesetz über die Landwirtschaft vom 29. April 1998 (LwG) / [1. Auflage]

Landwirtschaftsgesetz : (LwG) : Bundesgesetz über die Landwirtschaft vom 29. April 1998 (LwG) / [1. Auflage]

자료유형
단행본
개인저자
단체저자명
Switzerland, enacting jurisdiction.
서명 / 저자사항
Landwirtschaftsgesetz : (LwG) : Bundesgesetz über die Landwirtschaft vom 29. April 1998 (LwG) / Roland Norer, Herausgeber.
판사항
[1. Auflage].
발행사항
Bern : Stämpfli Verlag, 2019.
형태사항
xl, 1257 p. ; 22 cm+ errata leaf (p. 1247-1257).
총서사항
Stämpflis Handkommentar
ISBN
9783727234637 (hardbound)
서지주기
Includes bibliographical references.
일반주제명
Agricultural laws and legislation --Switzerland.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000046056159
005 20201118112511
008 201116s2019 sz b 000 0 ger d
010 ▼a 2020411561
020 ▼a 9783727234637 (hardbound)
035 ▼a (KERIS)REF000019421844
040 ▼a DLC ▼b eng ▼c DLC ▼e rda ▼d 211009
043 ▼a e-sz---
050 0 0 ▼a KKW3295.A311998 ▼b N67 2019
082 0 4 ▼a 343.494076 ▼2 23
084 ▼a 343.494076 ▼2 DDCK
090 ▼a 343.494076 ▼b S979L
110 1 ▼a Switzerland, ▼e enacting jurisdiction.
245 1 0 ▼a Landwirtschaftsgesetz : ▼b (LwG) : Bundesgesetz über die Landwirtschaft vom 29. April 1998 (LwG) / ▼c Roland Norer, Herausgeber.
250 ▼a [1. Auflage].
260 ▼a Bern : ▼b Stämpfli Verlag, ▼c 2019.
300 ▼a xl, 1257 p. ; ▼c 22 cm+ ▼e errata leaf (p. 1247-1257).
336 ▼a text ▼b txt ▼2 rdacontent
337 ▼a unmediated ▼b n ▼2 rdamedia
338 ▼a volume ▼b nc ▼2 rdacarrier
490 1 ▼a Stämpflis Handkommentar
504 ▼a Includes bibliographical references.
610 1 0 ▼a Switzerland. ▼t Landwirtschaftsgesetz.
650 0 ▼a Agricultural laws and legislation ▼z Switzerland.
700 1 ▼a Norer, Roland, ▼e editor.
830 0 ▼a Stämpflis Handkommentar.
945 ▼a KLPA

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 중앙도서관/법학도서실(법학도서관 지하1층)/ 청구기호 343.494076 S979L 등록번호 111836361 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B M

관련분야 신착자료

한국. 국회예산정책처. 추계세제분석실. 세제분석1과 (2020)
양천수 (2021)
김인현 (2020)
송동진 (2020)
박영기 (2020)
Zweifel, Martin (2020)