HOME > Detail View

Detail View

Le contrôle de la direction des sociétés anonymes dans les pays du Marché commun

Le contrôle de la direction des sociétés anonymes dans les pays du Marché commun

Material type
단행본
Personal Author
Djian, Yves.
Title Statement
Le contrôle de la direction des sociétés anonymes dans les pays du Marché commun / Yves Djian.
Publication, Distribution, etc
Paris :   Librairie Sirey,   1965.  
Physical Medium
viii, 152 p. ; 24 cm.
Series Statement
Bibliothèque de droit commercial ;t. 12
Bibliography, Etc. Note
Bibliography: p.[141]-145.
Subject Added Entry-Topical Term
Directors of corporations --European Economic Community countries.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000046055003
005 20201124150812
008 201110s1965 fr b 000 0 fre d
010 ▼a 66046599
035 ▼a (KERIS)REF000011897505
040 ▼a DLC ▼c FU-L ▼d DLC ▼d 211009
042 ▼a premarc
050 0 0 ▼a KJE2461 ▼b .D55 1965
082 0 4 ▼a 346.2406642 ▼2 23
084 ▼a 346.2406642 ▼2 DDCK
090 ▼a 346.2406642 ▼b D625c
100 1 ▼a Djian, Yves.
245 1 3 ▼a Le contrôle de la direction des sociétés anonymes dans les pays du Marché commun / ▼c Yves Djian.
260 ▼a Paris : ▼b Librairie Sirey, ▼c 1965.
300 ▼a viii, 152 p. ; ▼c 24 cm.
490 1 ▼a Bibliothèque de droit commercial ; ▼v t. 12
504 ▼a Bibliography: p.[141]-145.
650 0 ▼a Directors of corporations ▼z European Economic Community countries.
830 0 ▼a Bibliothèque de droit commercial ; ▼v t. 12.
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Law Library(Preservation Stacks/B2)/ Call Number 346.2406642 D625c Accession No. 511043720 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

박세민 (2021)
송덕수 (2020)
中共深圳市委. 全面依法治市委員會办公室 (2021)
Stamatoudi, Irini A. (2021)
Spiegel, Alexandra (2020)