HOME > Detail View

Detail View

L'information des actionnaires et des épargnants; : étude comparative

L'information des actionnaires et des épargnants; : étude comparative

Material type
단행본
Personal Author
Heurteux, Claude. Tunc, A. Goré, F.
Title Statement
L'information des actionnaires et des épargnants; : étude comparative / Claude Heurteux ; Préf. de A. Tunc, avant-propos de F. Goré.
Publication, Distribution, etc
Paris :   Libriarie Sirey,   1961.  
Physical Medium
463 p. ; 25 cm.
Series Statement
Bibliothèque de droit commercial ;t. 1
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references.
Subject Added Entry-Topical Term
Stockholders --France. Stockholders --United States. Stockholders --Great Britain.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000046055001
005 20201124150108
008 201110s1961 fr b 000 0 fre d
010 ▼a 65052065
035 ▼a (KERIS)REF000012087562
040 ▼a DLC ▼c FU-L ▼d DLC ▼d 211009
042 ▼a premarc
050 0 0 ▼a K1338 ▼b .H48 1961
082 0 4 ▼a 346.0666 ▼2 23
084 ▼a 346.0666 ▼2 DDCK
090 ▼a 346.0666 ▼b H594i
100 1 ▼a Heurteux, Claude.
245 1 2 ▼a L'information des actionnaires et des épargnants; : ▼b étude comparative / ▼c Claude Heurteux ; Préf. de A. Tunc, avant-propos de F. Goré.
260 ▼a Paris : ▼b Libriarie Sirey, ▼c 1961.
300 ▼a 463 p. ; ▼c 25 cm.
490 1 ▼a Bibliothèque de droit commercial ; ▼v t. 1
504 ▼a Includes bibliographical references.
650 0 ▼a Stockholders ▼z France.
650 0 ▼a Stockholders ▼z United States.
650 0 ▼a Stockholders ▼z Great Britain.
700 1 ▼a Tunc, A.
700 1 ▼a Goré, F.
830 0 ▼a Bibliothèque de droit commercial ; ▼v t. 1.
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Law Library(Preservation Stacks/B2)/ Call Number 346.0666 H594i Accession No. 511043718 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields