HOME > Detail View

Detail View

(교육혁명가 이승만 대통령의) 교육입국론

(교육혁명가 이승만 대통령의) 교육입국론

Material type
단행본
Personal Author
김현태, 金鉉台, 1938-
Title Statement
(교육혁명가 이승만 대통령의) 교육입국론 / 김현태 지음
Publication, Distribution, etc
서울 :   현경사회복지회 :   샘,   2020  
Physical Medium
466 p. : 삽화 ; 23 cm
ISBN
9788987130378
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 463-466
주제명(개인명)
이승만,   李承晩,   1875-1965  
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000046054664
005 20201110094448
007 ta
008 201110s2020 ulka b 000c dkor
020 ▼a 9788987130378 ▼g 03300
035 ▼a (KERIS)BIB000015698358
040 ▼a 222003 ▼c 222003 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 951.9/04/092 ▼a 370.2 ▼2 23
085 ▼a 953.072092 ▼2 DDCK
090 ▼a 953.072092 ▼b 2020
100 1 ▼a 김현태, ▼g 金鉉台, ▼d 1938-
245 2 0 ▼a (교육혁명가 이승만 대통령의) 교육입국론 / ▼d 김현태 지음
260 ▼a 서울 : ▼b 현경사회복지회 : ▼b 샘, ▼c 2020
300 ▼a 466 p. : ▼b 삽화 ; ▼c 23 cm
504 ▼a 참고문헌: p. 463-466
600 1 4 ▼a 이승만, ▼g 李承晩, ▼d 1875-1965
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(4F)/ Call Number 953.072092 2020 Accession No. 511043614 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

신동훈 (2021)
홍순석 (2021)
안팎너머 (2021)
국립해양문화재연구소. 서해문화재과 (2021)
동북아역사재단. 한국고중세사연구소 (2021)