HOME > Detail View

Detail View

Les droits des actionnaires et des autres porteurs de titres dans les sociétés anonymes : étude de droit comparé

Les droits des actionnaires et des autres porteurs de titres dans les sociétés anonymes : étude de droit comparé

Material type
단행본
Personal Author
Meyssan, Michel.
Title Statement
Les droits des actionnaires et des autres porteurs de titres dans les sociétés anonymes : étude de droit comparé / Michel Meyssan ; préf. de Jean Brèthe de la Gressaye.
Publication, Distribution, etc
Paris :   Éditions Cujas,   1962.  
Physical Medium
157 p. ; 24 cm.
Series Statement
Collection Hermès ;2
Bibliography, Etc. Note
Bibliography: p. [147]-150.
Subject Added Entry-Topical Term
Stockholders. Corporation law.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000046054622
005 20201113134346
008 201109s1962 fr b 000 0 fre d
010 ▼a 67049638
035 ▼a (KERIS)REF000012319899
040 ▼a DLC ▼c IU ▼d IU ▼d DLC ▼d 211009
042 ▼a premarc
050 0 0 ▼a K1338 ▼b .M49 1962
082 0 4 ▼a 346.0666 ▼2 23
084 ▼a 346.0666 ▼2 DDCK
090 ▼a 346.0666 ▼b M616d
100 1 ▼a Meyssan, Michel.
245 1 4 ▼a Les droits des actionnaires et des autres porteurs de titres dans les sociétés anonymes : ▼b étude de droit comparé / ▼c Michel Meyssan ; préf. de Jean Brèthe de la Gressaye.
260 ▼a Paris : ▼b Éditions Cujas, ▼c 1962.
300 ▼a 157 p. ; ▼c 24 cm.
490 1 ▼a Collection Hermès ; ▼v 2
504 ▼a Bibliography: p. [147]-150.
650 0 ▼a Stockholders.
650 0 ▼a Corporation law.
830 0 ▼a Hermès ; ▼v 2.
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Law Library(Preservation Stacks/B2)/ Call Number 346.0666 M616d Accession No. 511043639 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields