HOME > Detail View

Detail View

제주 오현전 : 2019 대전시립박물관 한국문화전

제주 오현전 : 2019 대전시립박물관 한국문화전

Material type
단행본
Corporate Author
대전시립박물관
Title Statement
제주 오현전 : 2019 대전시립박물관 한국문화전 / [대전시립박물관 편]
Publication, Distribution, etc
대전 :   대전시립박물관,   2019  
Physical Medium
187 p. : 삽화(일부천연색), 가계도, 연표 ; 29 cm
기타표제
한자표제: 濟州 五賢展
ISBN
9791196232696
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 184
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000046041301
005 20200813162049
007 ta
008 200813s2019 tjkaj b 000c korOO
020 ▼a 9791196232696 ▼g 93060
035 ▼a (KERIS)BIB000015626753
040 ▼a 222003 ▼c 222003 ▼d 211009
041 0 ▼a kor ▼a chi
074 ▼k 56-6300710-000012-01
082 0 4 ▼a 951.950074 ▼2 23
085 ▼a 953.70074 ▼2 DDCK
090 ▼a 953.70074 ▼b 2019
110 ▼a 대전시립박물관
245 1 0 ▼a 제주 오현전 : ▼b 2019 대전시립박물관 한국문화전 / ▼d [대전시립박물관 편]
246 0 ▼i 한자표제: ▼a 濟州 五賢展
260 ▼a 대전 : ▼b 대전시립박물관, ▼c 2019
300 ▼a 187 p. : ▼b 삽화(일부천연색), 가계도, 연표 ; ▼c 29 cm
504 ▼a 참고문헌: p. 184
546 ▼a 一部 漢韓對譯
585 ▼a 전시: "萬古遺風 山高水長 - 濟州 五賢展", 대전시립박물관, 2019.8.30-2019.11.29
910 0 ▼a Daejeon Municipal Museum, ▼e
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(4F)/ Call Number 953.70074 2019 Accession No. 111832109 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

국립김해박물관 (2021)
어반플레이. 편집부 (2021)
대가야박물관 (2021)