HOME > Detail View

Detail View

Stratégie

Stratégie (Loan 1 times)

Material type
단행본
Personal Author
Debord, Guy.
Title Statement
Stratégie / édition des fiches de lecture de Guy Debord ; dirigée par Laurence Le Bras.
Publication, Distribution, etc
Paris :   Éditions L'Échappée,   2018.  
Physical Medium
523 p : illustrations ; 19 cm.
ISBN
9782373090499 (paperback)
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references.
000 00000aam u2200205 i 4500
001 000046020347
005 20200310131739
008 200309s2018 fr a b 000 0 fre d
010 ▼a 2018366335
020 ▼a 9782373090499 (paperback)
035 ▼a (KERIS)REF000018949913
040 ▼a Fr-PaAMA ▼b eng ▼c Fr-PaAMA ▼e rda ▼d DLC ▼d 211009
082 0 4 ▼a 700 ▼2 23
084 ▼a 700 ▼2 DDCK
090 ▼a 700 ▼b D287 s
100 1 ▼a Debord, Guy.
245 1 0 ▼a Stratégie / ▼c édition des fiches de lecture de Guy Debord ; dirigée par Laurence Le Bras.
260 1 ▼a Paris : ▼b Éditions L'Échappée, ▼c 2018.
300 ▼a 523 p : ▼b illustrations ; ▼c 19 cm.
504 ▼a Includes bibliographical references.

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Sejong Academic Information Center/Humanities 2/ Call Number 700 D287 s Accession No. 151348745 Availability Available Due Date Make a Reservation Service C

New Arrivals Books in Related Fields