HOME > Detail View

Detail View

不当利得論

不当利得論

Material type
단행본
Personal Author
加藤雅信, 1946-
Title Statement
不当利得論 / 加藤雅信 著
Publication, Distribution, etc
東京 :   信山社出版,   2016  
Physical Medium
xviii, 915, 17 p. : 年表 ; 22 cm
Series Statement
加藤雅信著作集 ;第3巻
ISBN
9784797289039
Bibliography, Etc. Note
參考文獻 收錄
Subject Added Entry-Topical Term
Unjust enrichment --Japan Civil law --Japan
000 00000nam c2200205 c 4500
001 000046018836
005 20200302144036
007 ta
008 200228s2016 ja j b 000c jpn
020 ▼a 9784797289039
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 346.52029 ▼2 23
085 ▼a 346.52029 ▼2 DDCK
090 ▼a 346.52029 ▼b 2016
100 1 ▼a 加藤雅信, ▼d 1946-
245 1 0 ▼a 不当利得論 / ▼d 加藤雅信 著
246 3 ▼a Futō ritokuron
260 ▼a 東京 : ▼b 信山社出版, ▼c 2016
300 ▼a xviii, 915, 17 p. : ▼b 年表 ; ▼c 22 cm
440 0 0 ▼a 加藤雅信著作集 ; ▼v 第3巻
504 ▼a 參考文獻 收錄
650 0 ▼a Unjust enrichment ▼z Japan
650 0 ▼a Civil law ▼z Japan
900 1 0 ▼a Katō, Masanobu, ▼e
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Law Library(Books/B1)/ Call Number 346.52029 2016 Accession No. 111825162 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

박세민 (2021)
송덕수 (2020)
中共深圳市委. 全面依法治市委員會办公室 (2021)
Stamatoudi, Irini A. (2021)
Spiegel, Alexandra (2020)