HOME > Detail View

Detail View

Grundfragen des liechtensteinischen Personen-und Gesellschaftsrechts : die allgemeinen Vorschriften für juristische Personen und ihre Anwendung auf die Stiftung

Grundfragen des liechtensteinischen Personen-und Gesellschaftsrechts : die allgemeinen Vorschriften für juristische Personen und ihre Anwendung auf die Stiftung

Material type
단행본
Personal Author
Motal, Bernhard.
Title Statement
Grundfragen des liechtensteinischen Personen-und Gesellschaftsrechts : die allgemeinen Vorschriften für juristische Personen und ihre Anwendung auf die Stiftung / Bernhard Motal.
Publication, Distribution, etc
Basel :   Helbing Lichtenhahn Verlag,   c2018.  
Physical Medium
xlii, 380 p. ; 23 cm.
Series Statement
Schriften zum Stiftungsrecht ;Band 10
ISBN
9783719041113 (br) 3719041115
General Note
Originally presented as the author's thesis (doctoral)--Universität Wien, 2017  
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000046014846
005 20200211143359
008 200130s2018 sz b 000 0dger d
020 ▼a 9783719041113 (br)
020 ▼a 3719041115
035 ▼a (OCoLC)1101430648
040 ▼a ZWZ ▼b fre ▼e ncafnor ▼c ZWZ ▼d KUB ▼d 211009
082 0 4 ▼a 346.43648 ▼2 23
084 ▼a 346.43648 ▼2 DDCK
090 ▼a 346.43648 ▼b M917g
100 1 ▼a Motal, Bernhard.
245 1 0 ▼a Grundfragen des liechtensteinischen Personen-und Gesellschaftsrechts : ▼b die allgemeinen Vorschriften für juristische Personen und ihre Anwendung auf die Stiftung / ▼c Bernhard Motal.
260 ▼a Basel : ▼b Helbing Lichtenhahn Verlag, ▼c c2018.
300 ▼a xlii, 380 p. ; ▼c 23 cm.
490 1 ▼a Schriften zum Stiftungsrecht ; ▼v Band 10
500 ▼a Originally presented as the author's thesis (doctoral)--Universität Wien, 2017
504 ▼a Includes bibliographical references.
830 0 ▼a Schriften zum Stiftungsrecht. ▼f 2010- ; ▼v 10.
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Law Library(Books/B1)/ Call Number 346.43648 M917g Accession No. 111822979 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

송덕수 (2020)
中共深圳市委. 全面依法治市委員會办公室 (2021)
Stamatoudi, Irini A. (2021)
Spiegel, Alexandra (2020)
정순섭 (2021)