HOME > Detail View

Detail View

韩国保险法

韩国保险法 (Loan 1 times)

Material type
단행본
Personal Author
최길자 崔吉子 黄平, 著
Title Statement
韩国保险法 / 崔吉子, 黄平 著
Publication, Distribution, etc
北京 :   北京大学出版社,   2013  
Physical Medium
4, 2, 281 p. ; 23 cm
ISBN
9787301223796
General Note
附錄: 韩国商法 : 保险編  
国家重点学科华东政法大学法律史学科建設項目(学科代码: 030102) ; 上海市人文科學建設基地华东政法大学外国法與比較法硏究院建設項目 (基地編號: SJ0709)  
Bibliography, Etc. Note
參考文獻: p. 279-280
000 00000nam c2200205 c 4500
001 000045992558
005 20190729175148
007 ta
008 190729s2013 cc b 000c chi
020 ▼a 9787301223796
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 346.519086 ▼2 23
085 ▼a 346.53086 ▼2 DDCK
090 ▼a 346.53086 ▼b 2013z3
100 1 ▼a 최길자 ▼g 崔吉子 ▼0 AUTH(211009)135542
245 1 0 ▼a 韩国保险法 / ▼d 崔吉子, ▼e 黄平 著
246 3 ▼a Han guo bao xian fa
260 ▼a 北京 : ▼b 北京大学出版社, ▼c 2013
300 ▼a 4, 2, 281 p. ; ▼c 23 cm
500 ▼a 附錄: 韩国商法 : 保险編
500 ▼a 国家重点学科华东政法大学法律史学科建設項目(学科代码: 030102) ; 上海市人文科學建設基地华东政法大学外国法與比較法硏究院建設項目 (基地編號: SJ0709)
504 ▼a 參考文獻: p. 279-280
700 1 ▼a 黄平, ▼e▼0 AUTH(211009)83943
900 1 0 ▼a Huang, Ping, ▼e
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Law Library(Books/B1)/ Call Number 346.53086 2013z3 Accession No. 111813151 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

김성수 (2020)
박임출 (2020)
양창수 교수 고희기념논문집 간행위원회 (2021)
American Bar Association. Section of Antitrust Law (2020)
박세민 (2021)
송덕수 (2020)
中共深圳市委. 全面依法治市委員會办公室 (2021)