HOME > Detail View

Detail View

(Sports 스타와 만나는) 운동생리학

(Sports 스타와 만나는) 운동생리학 (Loan 8 times)

Material type
단행본
Personal Author
김태욱
Title Statement
(Sports 스타와 만나는) 운동생리학 = Exercise physiology / 김태욱 지음
Publication, Distribution, etc
서울 :   라이프사이언스,   2017  
Physical Medium
294 p. : 천연색삽화 ; 28 cm
기타표제
판권기표제: 스포츠 스타와 만나는 운동생리학
ISBN
9788961542760
Bibliography, Etc. Note
참고문헌(p. [284]-286)과 색인수록
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000045965781
005 20181227093304
007 ta
008 181224s2017 ulka b 001c kor
020 ▼a 9788961542760 ▼g 13690
035 ▼a (KERIS)BIB000014593699
040 ▼a 222003 ▼c 222003 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 612.044 ▼2 23
085 ▼a 612.044 ▼2 DDCK
090 ▼a 612.044 ▼b 2017z1
100 1 ▼a 김태욱
245 2 0 ▼a (Sports 스타와 만나는) 운동생리학 = ▼x Exercise physiology / ▼d 김태욱 지음
246 1 ▼i 판권기표제: ▼a 스포츠 스타와 만나는 운동생리학
260 ▼a 서울 : ▼b 라이프사이언스, ▼c 2017
300 ▼a 294 p. : ▼b 천연색삽화 ; ▼c 28 cm
504 ▼a 참고문헌(p. [284]-286)과 색인수록
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(4F)/ Call Number 612.044 2017z1 Accession No. 111801301 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

Contents information

Table of Contents

1 운동 생리학의 개관 
2 에너지 대사와 운동 
3 신경조절과 운동 
4 골격근과 운동 
5 내분비계와 운동 
6 호흡 순환계와 운동 
7 환경과 운동 

인용출처 
참고문헌 
찾아보기

New Arrivals Books in Related Fields

Barrett, Lisa Feldman (2021)
Slotnick, Scott (2021)
Schoenwolf, Gary (2021)
VanPutte, Cinnamon L (2021)