HOME > Detail View

Detail View

회사법 / 제13판

회사법 / 제13판

Material type
단행본
Personal Author
최준선
Title Statement
회사법 / 최준선
판사항
제13판
Publication, Distribution, etc
서울 :   三英社,   2018  
Physical Medium
976 p. : 천연색삽화 ; 26 cm
ISBN
9788944504495
Bibliography, Etc. Note
참고문헌(p. 32-33)과 색인수록
000 00000nam c2200205 c 4500
001 000045943398
005 20180601093011
007 ta
008 180601s2018 ulka b 001c kor
020 ▼a 9788944504495 ▼g 93360
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 346.519066 ▼2 23
085 ▼a 346.53066 ▼2 DDCK
090 ▼a 346.53066 ▼b 2018z3
100 1 ▼a 최준선 ▼0 AUTH(211009)31652
245 1 0 ▼a 회사법 / ▼d 최준선
246 1 1 ▼a The law of corporation
246 3 1 ▼a Law of corporation
250 ▼a 제13판
260 ▼a 서울 : ▼b 三英社, ▼c 2018
300 ▼a 976 p. : ▼b 천연색삽화 ; ▼c 26 cm
504 ▼a 참고문헌(p. 32-33)과 색인수록
900 1 0 ▼a Choi, June-sun, ▼e
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Law Library(Books/B1)/ Call Number 346.53066 2018z3 Accession No. 111792083 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

Contents information

Author Introduction

최준선(지은이)

<회사법>

Information Provided By: : Aladin

Table of Contents

1장. 총설
2장.회사법 통칙
3장.주식회사
4장.합명회사
5장.합자회사
6장.유한책임회사
7장.유한회사
8장.외국회사
9장.회사에 관한 벌칙

New Arrivals Books in Related Fields