HOME > Detail View

Detail View

경제발전과 소득분배

경제발전과 소득분배 (Loan 6 times)

Material type
단행본
Personal Author
황진영
Title Statement
경제발전과 소득분배 / 황진영 저
Publication, Distribution, etc
서울 :   學林,   2014   (2015 2쇄)  
Physical Medium
xi, 337 p. : 도표 ; 26 cm
ISBN
9788996843771
Bibliography, Etc. Note
참고문헌(p. 311-332)과 색인수록
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000045918297
005 20171020113544
007 ta
008 171019s2014 ulkd b 001c kor
020 ▼a 9788996843771 ▼g 93320
035 ▼a (KERIS)BIB000013571168
040 ▼a 242002 ▼c 242002 ▼d 242002 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 339.2 ▼2 23
085 ▼a 339.2 ▼2 DDCK
090 ▼a 339.2 ▼b 2014z3
100 1 ▼a 황진영 ▼0 AUTH(211009)119843
245 1 0 ▼a 경제발전과 소득분배 / ▼d 황진영 저
246 1 1 ▼a Economic development & income distribution
246 3 1 ▼a Economic development and income distribution
260 ▼a 서울 : ▼b 學林, ▼c 2014 ▼g (2015 2쇄)
300 ▼a xi, 337 p. : ▼b 도표 ; ▼c 26 cm
504 ▼a 참고문헌(p. 311-332)과 색인수록
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 339.2 2014z3 Accession No. 111780448 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

Contents information

Author Introduction

황진영(지은이)

<경제성장의 정치경제학>

Information Provided By: : Aladin

Table of Contents

제1장 경제발전과 소득분배의 만남 
제2장 기초 소득분배 이론 
제3장 경제성장, 경제발전 및 소득분배 
제4장 정부의 역할과 정치 체제의 선택 
제5장 무역과 기술진보 
제6장 교육투자의 중요성 
제7장 부패의 해약 
제8장 도시화와 환경오염 
제9장 금융발전과 금융위기 
제10장 세계화의 진행 
제11장 경제발전과 사회복지 

참고문헌 
찾아보기

New Arrivals Books in Related Fields