HOME > Detail View

Detail View

Le procès des droits de l'homme : généalogie du scepticisme démocratique

Le procès des droits de l'homme : généalogie du scepticisme démocratique

Material type
단행본
Personal Author
Lacroix, Justine. Pranchère, Jean-Yves.
Title Statement
Le procès des droits de l'homme : généalogie du scepticisme démocratique / Justine Lacroix, Jean-Yves Pranchère.
Publication, Distribution, etc
Paris :   Éditions du Seuil,   c2016.  
Physical Medium
338 p. ; 21 cm.
Series Statement
La Couleur des idées
ISBN
9782021181005 (pbk.)
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references and index.
Subject Added Entry-Topical Term
Human rights. Civil rights. Democracy. Skepticism.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000045908344
005 20170619133545
008 170616s2016 fr b 001 0 fre d
010 ▼a 2016442095
020 ▼a 9782021181005 (pbk.)
035 ▼a (KERIS)REF000018216076
040 ▼a DLC ▼b eng ▼c DLC ▼e rda ▼d 211009
050 0 0 ▼a JC571 ▼b .L19 2016
082 0 4 ▼a 323.01 ▼2 23
084 ▼a 323.01 ▼2 DDCK
090 ▼a 323.01 ▼b L147p
100 1 ▼a Lacroix, Justine.
245 1 3 ▼a Le procès des droits de l'homme : ▼b généalogie du scepticisme démocratique / ▼c Justine Lacroix, Jean-Yves Pranchère.
260 ▼a Paris : ▼b Éditions du Seuil, ▼c c2016.
300 ▼a 338 p. ; ▼c 21 cm.
490 1 ▼a La Couleur des idées
504 ▼a Includes bibliographical references and index.
650 0 ▼a Human rights.
650 0 ▼a Civil rights.
650 0 ▼a Democracy.
650 0 ▼a Skepticism.
700 1 ▼a Pranchère, Jean-Yves.
830 0 ▼a Couleur des idées.
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 323.01 L147p Accession No. 111774589 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields