HOME > Detail View

Detail View

Tabu und Übersetzung

Tabu und Übersetzung (Loan 5 times)

Material type
단행본
Personal Author
Lebedewa, Katja. Holderbaum, Anja.
Title Statement
Tabu und Übersetzung / Jekatherina Lebedewa (Hg.) ; unter Mitarbeit von Anja Holderbaum.
Publication, Distribution, etc
Berlin :   Frank & Timme,   c2016.  
Physical Medium
248 p. : ill. ; 21 cm.
Series Statement
Ost-West-Express. Kultur und Übersetzung,1865-5858 ; Band 26
ISBN
9783732900343 (pbk.) 3732900347 (pbk.)
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references.
Subject Added Entry-Topical Term
Translating and interpreting. Taboo, Linguistic.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000045904495
005 20170428174518
008 170427s2016 gw a b 000 0 ger d
010 ▼a 2015512837
020 ▼a 9783732900343 (pbk.)
020 ▼a 3732900347 (pbk.)
024 3 ▼a 9783732900343
035 ▼a (KERIS)REF000018168193
040 ▼a OHX ▼b eng ▼c OHX ▼e rda ▼d OCLCO ▼d STF ▼d OCLCQ ▼d OCLCF ▼d DLC ▼d 211009
050 0 0 ▼a P306.2 ▼b .T344 2016
082 0 4 ▼a 418.02 ▼2 23
084 ▼a 418.02 ▼2 DDCK
090 ▼a 418.02 ▼b T114
245 0 0 ▼a Tabu und Übersetzung / ▼c Jekatherina Lebedewa (Hg.) ; unter Mitarbeit von Anja Holderbaum.
260 ▼a Berlin : ▼b Frank & Timme, ▼c c2016.
300 ▼a 248 p. : ▼b ill. ; ▼c 21 cm.
490 1 ▼a Ost-West-Express. Kultur und Übersetzung, ▼x 1865-5858 ; ▼v Band 26
504 ▼a Includes bibliographical references.
650 0 ▼a Translating and interpreting.
650 0 ▼a Taboo, Linguistic.
700 1 ▼a Lebedewa, Katja.
700 1 ▼a Holderbaum, Anja.
830 0 ▼a Ost-West-Express ; ▼v Bd. 26.
900 1 0 ▼a Lebedewa, Jekatherina.
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 418.02 T114 Accession No. 111772044 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

Duché-Gavet, Véronique (2021)
Métayer, Guillaume (2020)
Barral, Céline (2020)
Norton, Bonny (2021)
Oustinoff, Michaël (2020)