HOME > 상세정보

상세정보

Diagnostic pathology Neoplastic dermatopathology 1st ed

Diagnostic pathology Neoplastic dermatopathology 1st ed

자료유형
단행본
개인저자
Cassarino, David.
서명 / 저자사항
Diagnostic pathology. Neoplastic dermatopathology / [edited by] David Cassarino.
판사항
1st ed.
발행사항
Salt Lake City, Utah :   Amirsys,   2012.  
형태사항
1 v. (various pagings) : col. ill ; 29 cm.
기타표제
Neoplastic dermatopathology
ISBN
9781931884648
서지주기
Includes bibliographical references.
일반주제명
Skin Neoplasms --pathology --Atlases. Skin Neoplasms --diagnosis --Atlases.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000045883491
005 20160929155606
008 160929s2012 utaa 001 0 eng d
010 ▼a 2011043605
020 ▼a 9781931884648
035 ▼a (KERIS)BIB000013621067
040 ▼a DNLM/DLC ▼c DLC ▼d 244009 ▼d 211009
042 ▼a pcc
060 1 0 ▼a WR 17
082 0 0 ▼a 616.99/477 ▼2 23
084 ▼a 616.99/477 ▼2 DDCK
090 ▼a 616.99477 ▼b D536
245 0 0 ▼a Diagnostic pathology. ▼p Neoplastic dermatopathology / ▼c [edited by] David Cassarino.
246 1 ▼a Neoplastic dermatopathology
250 ▼a 1st ed.
260 ▼a Salt Lake City, Utah : ▼b Amirsys, ▼c 2012.
300 ▼a 1 v. (various pagings) : ▼b col. ill ; ▼c 29 cm.
504 ▼a Includes bibliographical references.
650 1 2 ▼a Skin Neoplasms ▼x pathology ▼v Atlases.
650 2 2 ▼a Skin Neoplasms ▼x diagnosis ▼v Atlases.
700 1 ▼a Cassarino, David.

소장정보

No. 소장처 청구기호 등록번호 도서상태 반납예정일 예약 서비스
No. 1 소장처 의학도서관/자료실(3층)/ 청구기호 616.99477 D536 등록번호 131051761 도서상태 대출가능 반납예정일 예약 서비스 B
No. 2 소장처 의학도서관/실험실습자료/ 청구기호 안산피부과 616.99477 D536 등록번호 931001263 도서상태 대출불가(열람가능) 반납예정일 예약 서비스

관련분야 신착자료