HOME > Detail View

Detail View

La curiosité de Montaigne :

La curiosité de Montaigne : "regardez dans vous, reconnoissez vous, tenez vous à vous" (Loan 1 times)

Material type
단행본
Personal Author
Roose, Alexander.
Title Statement
La curiosité de Montaigne : "regardez dans vous, reconnoissez vous, tenez vous à vous" / Alexander Roose.
Publication, Distribution, etc
Paris :   Honoré Champion éditeur,   c2015.  
Physical Medium
192 p. ; 24 cm.
Series Statement
Bibliothèque littéraire de la Renaissance ;88. Série "La librairie de Montaigne" ; 3
ISBN
9782745327413
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references (p. 173-185) and index.
주제명(개인명)
Montaigne, Michel de,   1533-1592   Criticism and interpretation.  
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000045882206
005 20160920154623
008 160920s2015 fr b 001 0 fre d
010 ▼a 2015508206
020 ▼a 9782745327413
035 ▼a (KERIS)REF000017949785
040 ▼a DLC ▼b eng ▼e rda ▼c DLC ▼d 211009
050 0 0 ▼a PQ1643 ▼b .R66 2015
082 0 4 ▼a 844.3 ▼2 23
084 ▼a 844.3 ▼2 DDCK
090 ▼a 844.3 ▼b M761Yr
100 1 ▼a Roose, Alexander.
245 1 3 ▼a La curiosité de Montaigne : ▼b "regardez dans vous, reconnoissez vous, tenez vous à vous" / ▼c Alexander Roose.
260 ▼a Paris : ▼b Honoré Champion éditeur, ▼c c2015.
300 ▼a 192 p. ; ▼c 24 cm.
490 1 ▼a Bibliothèque littéraire de la Renaissance ; ▼v 88. Série "La librairie de Montaigne" ; ▼v 3
504 ▼a Includes bibliographical references (p. 173-185) and index.
600 1 0 ▼a Montaigne, Michel de, ▼d 1533-1592 ▼x Criticism and interpretation.
830 0 ▼a Bibliothèque littéraire de la Renaissance ; ▼v 88.
830 0 ▼a Série "La librairie de Montaigne" ; ▼v 3.
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 844.3 M761Yr Accession No. 111761675 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

Cortès, Edouard (2022)
Montaigne, Michel Eyquem de (2022)