HOME > Detail View

Detail View

Marx, Lacan : l'acte révolutionnaire et l'acte analytique : colloque de Cerisy

Marx, Lacan : l'acte révolutionnaire et l'acte analytique : colloque de Cerisy

Material type
단행본
Personal Author
Lippi, Silvia. Landman, Patrick.
Title Statement
Marx, Lacan : l'acte révolutionnaire et l'acte analytique : colloque de Cerisy / sous la direction de Silvia Lippi et Patrick Landman.
Publication, Distribution, etc
Toulouse :   Erès,   c2013.  
Physical Medium
433 p. ; 23 cm.
Series Statement
Point hors ligne
ISBN
9782749236582 (pbk.) 2749236584 (pbk.)
General Note
"Cet ouvrage est issu des participations au colloque ... qui s'est tenu du 3 au 13 août 2011 au château de Cerisy-La-Salle"--Page 6.  
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references.
Subject Added Entry-Topical Term
Communism and psychoanalysis --Congresses.
주제명(개인명)
Marx, Karl,   1818-1883   Congresses.  
Lacan, Jacques,   1901-1981   Congresses.  
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000045872192
005 20160523135709
008 160519s2013 fr b 100 0 fre d
010 ▼a 2014377425
020 ▼a 9782749236582 (pbk.)
020 ▼a 2749236584 (pbk.)
035 ▼a (KERIS)REF000017409384
040 ▼a DLC ▼b eng ▼e rda ▼c DLC ▼d 211009
050 0 0 ▼a HX550.P77 ▼b M34 2013
082 0 4 ▼a 150.19501 ▼2 23
084 ▼a 150.19501 ▼2 DDCK
090 ▼a 150.19501 ▼b M392
245 0 0 ▼a Marx, Lacan : ▼b l'acte révolutionnaire et l'acte analytique : colloque de Cerisy / ▼c sous la direction de Silvia Lippi et Patrick Landman.
260 ▼a Toulouse : ▼b Erès, ▼c c2013.
300 ▼a 433 p. ; ▼c 23 cm.
490 1 ▼a Point hors ligne
500 ▼a "Cet ouvrage est issu des participations au colloque ... qui s'est tenu du 3 au 13 août 2011 au château de Cerisy-La-Salle"--Page 6.
504 ▼a Includes bibliographical references.
600 1 0 ▼a Marx, Karl, ▼d 1818-1883 ▼v Congresses.
600 1 0 ▼a Lacan, Jacques, ▼d 1901-1981 ▼v Congresses.
650 0 ▼a Communism and psychoanalysis ▼v Congresses.
700 1 ▼a Lippi, Silvia.
700 1 ▼a Landman, Patrick.
830 0 ▼a Point hors ligne.
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 150.19501 M392 Accession No. 111756784 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

Schacter, Daniel L. (2020)
Kantowitz, Barry H (2020)