HOME > Detail View

Detail View

応用言語学講座

応用言語学講座

Material type
단행본
Personal Author
林四郎, 編
Title Statement
応用言語学講座 / 林四郎 編
Publication, Distribution, etc
東京 :   明治書院,   昭和60[1985]-  
Physical Medium
6冊 ; 22 cm
Content Notes
第1卷. 日本語の教育 (314 p.)
Bibliography, Etc. Note
參考文獻 收錄
000 00000nam c2200205 c 4500
001 000045859578
005 20160217102221
007 ta
008 160201m19859999ja b 000c jpn
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 418 ▼2 23
085 ▼a 418 ▼2 DDCK
090 ▼a 418 ▼b 1985
245 0 0 ▼a 応用言語学講座 / ▼d 林四郎 編
246 3 ▼a Ōyō gengogaku kōza
260 ▼a 東京 : ▼b 明治書院, ▼c 昭和60[1985]-
300 ▼a 6冊 ; ▼c 22 cm
504 ▼a 參考文獻 收錄
505 0 0 ▼n 第1卷. ▼t 日本語の教育 ▼g (314 p.)
700 1 ▼a 林四郎, ▼e
900 1 0 ▼a 林四郎, ▼e
900 1 0 ▼a Hayashi, Shirō, ▼e
940 ▼a Nihongo no kyōiku
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Donation Books Coner/ Call Number 前田富祺 418 1985 1 Accession No. 511028988 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

Lautel-Ribstein, Florence (2021)
Géal, François (2021)
Sato-Rossberg, Nana (2021)
Duché-Gavet, Véronique (2021)
Métayer, Guillaume (2020)
Barral, Céline (2020)