HOME > Detail View

Detail View

(가슴뛰는 그 이름,) 제천의병

(가슴뛰는 그 이름,) 제천의병 (Loan 1 times)

Material type
단행본
Corporate Author
제천문화원
Title Statement
(가슴뛰는 그 이름,) 제천의병 / [제천문화원 편]
Publication, Distribution, etc
제천 :   제천문화원,   2015  
Physical Medium
205 p. : 삽화(일부천연색) ; 30 cm
Series Statement
제천의병 묘소 화보 ;Ⅰ
기타표제
한자표제: 提川義兵
ISBN
9791185268026
Bibliography, Etc. Note
참고문헌 수록
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000045854130
005 20160114131721
007 ta
008 151214s2015 hbka b 000c kor
020 ▼a 9791185268026 ▼g 03910
035 ▼a (KERIS)BIB000013935204
040 ▼a 211062 ▼c 211062 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 951.9502 ▼2 23
085 ▼a 953.42059 ▼2 DDCK
090 ▼a 953.42059 ▼b 2015 ▼c 1
110 ▼a 제천문화원
245 2 0 ▼a (가슴뛰는 그 이름,) 제천의병 / ▼d [제천문화원 편]
246 0 ▼i 한자표제: ▼a 提川義兵
260 ▼a 제천 : ▼b 제천문화원, ▼c 2015
300 ▼a 205 p. : ▼b 삽화(일부천연색) ; ▼c 30 cm
440 0 0 ▼a 제천의병 묘소 화보 ; ▼v
504 ▼a 참고문헌 수록
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(4F)/ Call Number 953.42059 2015 1 Accession No. 111746402 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

대가야박물관 (2021)
한국. 국가보훈처. 국립4·19민주묘지 (2020)
연세대학교. 근대한국학연구소. 인문한국플러스(HK+) 사업단 (2021)
임진란정신문화선양회 (2021)