HOME > Detail View

Detail View

그림자 금융규제

그림자 금융규제 (Loan 8 times)

Material type
단행본
Personal Author
성대규, 편
Title Statement
그림자 금융규제 / 성대규 [편집]
Publication, Distribution, etc
[서울] :   성문기획,   2015  
Physical Medium
332 p. ; 23 cm
ISBN
9791185813066
Bibliography, Etc. Note
참고문헌(p. 310)과 색인수록
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000045838870
005 20150723105019
007 ta
008 150723s2015 ulk b 001c kor
020 ▼a 9791185813066 ▼g 93320
035 ▼a (KERIS)BIB000013778517
040 ▼a 211019 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 346.519082 ▼2 23
085 ▼a 346.53082 ▼2 DDCK
090 ▼a 346.53082 ▼b 2015z3
245 0 0 ▼a 그림자 금융규제 / ▼d 성대규 [편집]
260 ▼a [서울] : ▼b 성문기획, ▼c 2015
300 ▼a 332 p. ; ▼c 23 cm
504 ▼a 참고문헌(p. 310)과 색인수록
536 ▼a 이 도서는 2014년도 한국보험학회 저술사업의 지원을 받았음
700 1 ▼a 성대규, ▼e▼0 AUTH(211009)59524
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Law Library(Books/B1)/ Call Number 346.53082 2015z3 Accession No. 111739025 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

Contents information

Table of Contents

제1장 금융의 삼성전자는 왜 없을까? 
제2장 그림자금융규제의 실체 
제3장 모범규준(Best Practice) 
제4장 행정지도(Window Guidance) 
제5장 금융업 종사자 제재 
제6장 금융회사 인사 개입 
제7장 그 밖의 그림자금융규제 
제8장 금융규제혁신법 제정 
제9장 그림자금융규제와 금융감독기구 개편 
제10장 맺는 말

New Arrivals Books in Related Fields