HOME > Detail View

Detail View

Core-A : computer architecture & design

Core-A : computer architecture & design (Loan 1 times)

Material type
단행본
Personal Author
박인철
Title Statement
Core-A : computer architecture & design / 박인철 저
Publication, Distribution, etc
[대전] :   특허청 :   반도체설계교육센터 ;   서울 :   홍릉과학출판사,   2009  
Physical Medium
viii, 360 p. : 삽화 ; 26 cm
Series Statement
Core-A 교재개발 시리즈 ;1
ISBN
9788972837886
General Note
32bit RISC, GNU, GCC, ICE  
부록: 1. Verilog HDL, 2. 디지털 시스템 설계  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌과 색인수록
000 00000cam c2200205 c 4500
001 000045827136
005 20150310144937
007 ta
008 150309s2009 tjka b 001c korJC
020 ▼a 9788972837886 ▼g 93560
035 ▼a (KERIS)BIB000011883413
040 ▼a 211062 ▼c 211062 ▼d 222001 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 005.43 ▼a 004.22 ▼2 23
085 ▼a 005.43 ▼2 DDCK
090 ▼a 005.43 ▼b 2009z9 ▼c 1
100 1 ▼a 박인철
245 1 0 ▼a Core-A : ▼b computer architecture & design / ▼d 박인철 저
246 3 ▼a Computer architecture and design
260 ▼a [대전] : ▼b 특허청 : ▼b 반도체설계교육센터 ; ▼a 서울 : ▼b 홍릉과학출판사, ▼c 2009
300 ▼a viii, 360 p. : ▼b 삽화 ; ▼c 26 cm
440 0 0 ▼a Core-A 교재개발 시리즈 ; ▼v 1
500 ▼a 32bit RISC, GNU, GCC, ICE
500 ▼a 부록: 1. Verilog HDL, 2. 디지털 시스템 설계
504 ▼a 참고문헌과 색인수록
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Science & Engineering Library/Sci-Info(Stacks1)/ Call Number 005.43 2009z9 1 Accession No. 121232410 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

Contents information

Table of Contents

1. 컴퓨터 시스템의 기초 
2. 프로세서 아키텍처의 기본 
3. 명령어와 어드레싱 모드 
4. 프로세서의 구현 
5. 파이프라이닝 
6. 해저드 및 익셉션 처리 
7. 메모리 시스템 설계 
8. 버스 
9. 코프로세서와 ASR 

부록

New Arrivals Books in Related Fields

Anson, Steve (2022)
한국. 행정안전부 (2022)
한국. 행정안전부 (2022)
황기태 (2021)