HOME > Detail View

Detail View

學校 및 地方官僚錄 : 東海ㆍ三陟ㆍ太白市 : 1910년~1945년

學校 및 地方官僚錄 : 東海ㆍ三陟ㆍ太白市 : 1910년~1945년

Material type
단행본
Personal Author
임상빈 任相彬, 편 김남수 金南洙, 편 강순화 姜順花, 편
Title Statement
學校 및 地方官僚錄 : 東海ㆍ三陟ㆍ太白市 : 1910년~1945년 / 임상빈, 김남수, 강순화 편
Publication, Distribution, etc
[서울] :   현대기획,   2014  
Physical Medium
xi, 179 p. ; 25 cm
General Note
부록: 1. 강원도지사, 2. 강원도 참여관, 3. 강원도 이사관 외  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌: p. 178-179
000 00770namcc2200241 c 4500
001 000045811746
005 20140930110129
007 ta
008 140926s2014 ulk b 000c kor
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 352.630255195 ▼2 23
085 ▼a 352.63025533 ▼2 DDCK
090 ▼a 352.63025533 ▼b 2014
245 0 0 ▼a 學校 및 地方官僚錄 : ▼b 東海ㆍ三陟ㆍ太白市 : ▼b 1910년~1945년 / ▼d 임상빈, ▼e 김남수, ▼e 강순화 편
260 ▼a [서울] : ▼b 현대기획, ▼c 2014
300 ▼a xi, 179 p. ; ▼c 25 cm
500 ▼a 부록: 1. 강원도지사, 2. 강원도 참여관, 3. 강원도 이사관 외
504 ▼a 참고문헌: p. 178-179
700 1 ▼a 임상빈 ▼g 任相彬, ▼e
700 1 ▼a 김남수 ▼g 金南洙, ▼e
700 1 ▼a 강순화 ▼g 姜順花, ▼e
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 352.63025533 2014 Accession No. 111723980 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

강훈구 (2021)
노무현 (2021)
하상군 (2021)
박천오 (2020)
연세대학교. 미래정부연구센터 (2021)