HOME > Detail View

Detail View

Les fondamentaux de la psychanalyse lacanienne : repères épistémologiques, conceptuels et cliniques

Les fondamentaux de la psychanalyse lacanienne : repères épistémologiques, conceptuels et cliniques (Loan 2 times)

Material type
단행본
Personal Author
Jodeau-Belle, Laetitia, 1972-. Ottavi, Laurent.
Title Statement
Les fondamentaux de la psychanalyse lacanienne : repères épistémologiques, conceptuels et cliniques / sous la direction de Laetitia Jodeau-Belle et Laurent Ottavi.
Publication, Distribution, etc
Rennes :   Presses universitaires de Rennes,   2010.  
Physical Medium
401 p. : ill. ; 24 cm.
Series Statement
Didact. Psychanalyse
ISBN
9782753511484 (br) 2753511489 (br)
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references.
주제명(개인명)
Lacan, Jacques,   1901-1981.  
Freud, Sigmund,   1856-1939.  
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000045802571
005 20160622135906
008 140624s2010 fr a b 000 0 fre
020 ▼a 9782753511484 (br)
020 ▼a 2753511489 (br)
035 ▼a (KERIS)REF000016579224
040 ▼a ZWZ ▼e ncafnor ▼b fre ▼c ZWZ ▼d OCLCQ ▼d CHRRO ▼d 211009
082 0 4 ▼a 150.195092 ▼2 23
084 ▼a 150.195092 ▼2 DDCK
090 ▼a 150.195092 ▼b F673
245 0 4 ▼a Les fondamentaux de la psychanalyse lacanienne : ▼b repères épistémologiques, conceptuels et cliniques / ▼c sous la direction de Laetitia Jodeau-Belle et Laurent Ottavi.
260 ▼a Rennes : ▼b Presses universitaires de Rennes, ▼c 2010.
300 ▼a 401 p. : ▼b ill. ; ▼c 24 cm.
490 1 ▼a Didact. Psychanalyse
504 ▼a Includes bibliographical references.
600 1 0 ▼a Lacan, Jacques, ▼d 1901-1981.
600 1 0 ▼a Freud, Sigmund, ▼d 1856-1939.
700 1 ▼a Jodeau-Belle, Laetitia, ▼d 1972-.
700 1 ▼a Ottavi, Laurent.
830 0 ▼a Didact. ▼p Psychanalyse.
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 150.195092 F673 Accession No. 111719958 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

De Vries, Jan (2021)
白雯鋌 (2021)
Valiant, Leslie (2021)
Rathus, Spencer A (2021)
이태연 (2021)
Roth, Gerhard (2021)