HOME > Detail View

Detail View

Essais critiques

Essais critiques (Loan 3 times)

Material type
단행본
Personal Author
Gide, André, 1869-1951 Masson, Pierre, 1948-.
Title Statement
Essais critiques / André Gide ; édition présentée, établie et annotée par Pierre Masson.
Publication, Distribution, etc
Paris :   Gallimard,   c1999.  
Physical Medium
xcvii, 1305 p. ; 18 cm.
Series Statement
Bibliothèque de la Pléiade ;457
ISBN
2070115046
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references and indexes.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000045801219
005 20211201174731
008 140603s1999 fr b 001 0 fre
010 ▼a 00299118
020 ▼a 2070115046
035 ▼a (KERIS)BIB000008297415
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d DLC ▼d 211029 ▼d 211046 ▼d 211009
050 0 0 ▼a PQ2613.I2 ▼b A16 1999
082 0 4 ▼a 844.912 ▼2 23
084 ▼a 844.9 ▼2 DDCK
090 ▼a 844.9 ▼b G453e
100 1 ▼a Gide, André, ▼d 1869-1951 ▼0 AUTH(211009)90698.
245 1 0 ▼a Essais critiques / ▼c André Gide ; édition présentée, établie et annotée par Pierre Masson.
260 ▼a Paris : ▼b Gallimard, ▼c c1999.
300 ▼a xcvii, 1305 p. ; ▼c 18 cm.
490 1 ▼a Bibliothèque de la Pléiade ; ▼v 457
504 ▼a Includes bibliographical references and indexes.
700 1 ▼a Masson, Pierre, ▼d 1948-.
830 0 ▼a Bibliothèque de la Pléiade ; ▼v 457.
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 844.9 G453e Accession No. 511019739 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

Cortès, Edouard (2022)
Montaigne, Michel Eyquem de (2022)