HOME > Detail View

Detail View

상법학신론 제20판

상법학신론 제20판 (Loan 10 times)

Material type
단행본
Personal Author
최기원 김동민, 보정
Title Statement
상법학신론 / 최기원 저 ; 김동민 보정
판사항
제20판
Publication, Distribution, etc
서울 :   박영사,   2014-  
Physical Medium
책 ; 26 cm
ISBN
9791130326108 (상) 9791130326092 (세트)
General Note
상. lvii, 1231 p.  
Bibliography, Etc. Note
참고문헌과 색인수록
000 00704namcc2200265 c 4500
001 000045799100
005 20140515090116
007 ta
008 140514m20149999ulk b 001c kor
020 ▼a 9791130326108 (상) ▼g 94360
020 1 ▼a 9791130326092 (세트)
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 346.51907 ▼2 23
085 ▼a 346.5307 ▼2 DDCK
090 ▼a 346.5307 ▼b 2014z2
100 1 ▼a 최기원 ▼0 AUTH(211009)126488
245 1 0 ▼a 상법학신론 / ▼d 최기원 저 ; ▼e 김동민 보정
250 ▼a 제20판
260 ▼a 서울 : ▼b 박영사, ▼c 2014-
300 ▼a 책 ; ▼c 26 cm
500 ▼a 상. lvii, 1231 p.
504 ▼a 참고문헌과 색인수록
700 1 ▼a 김동민, ▼e 보정 ▼0 AUTH(211009)24064
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Law Library(Books/B1)/ Call Number 346.5307 2014z2 1 Accession No. 111717841 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

Contents information

Author Introduction

최기원(지은이)

현) 서울대학교 명예교수 獨逸 Bonn 大學校(法學博士) 獨逸 Koln 大學校 招聘敎授 司法試驗委員 行政高等考試委員 軍法務官試驗委員 公認會計士試驗委員 稅務士試驗委員 財務部 諮問委員 財務部 保險審議委員 商事仲裁委員 韓國上場會社協議會 諮問委員 法務部 法務諮問委員 會 商法改正特別委員 會 委員서울大學校 法科大學 敎授 서울大學校 大學院 法學科 敎授現 서울大學校 名譽敎授 商法學原論(新訂 7 版)(博英社) 商法總則,商行爲(第 3 新訂版)(經世院) 商法學新論(上)(第16版)(博英社) 商法學新論(下)(第14版)(博英社) 新會社法論(第12大訂版)(博英社) 어음,手票法(第 4 增補版)(博英社) 民法注解(Ⅰ) 總則 共著(博英社) 民法注解() 債權4 共著(博英社) 商法事例演習(第 2 版)(法文社) 保險法(第 3 版)(博英社) 海商法(第 3 版)(博英社) 1995년 改正商法解說(博英社) 商事判例硏究 [Ⅰ] ^ [Ⅱ] ^ [Ⅲ] ^ [Ⅳ] ^ [Ⅴ] ^ [Ⅵ] 共著(博英社)

Information Provided By: : Aladin

Table of Contents

제1편 총 칙

 제1장 총 론
 제2장 상 인
 제3장 상인의 활동보조자
 제4장 상인의 물적 시설
 제5장 상업등기(기업의 공시)
 제6장 영업양도

제2편 상행위

 제1장 총 론
 제2장 상행위에 관한 통칙
 제3장 각 론

제3편 회사법

 제1장 총 론
 제2장 통 칙
 제3장 주식회사
 제4장 유한회사
 제5장 합명회사
 제6장 합자회사
 제7장 유한책임회사
 제8장 기업조직의 재편
 제9장 외국회사
 제10장 벌 칙

New Arrivals Books in Related Fields

中共深圳市委. 全面依法治市委員會办公室 (2021)
Stamatoudi, Irini A. (2021)
Spiegel, Alexandra (2020)
정순섭 (2021)