HOME > Detail View

Detail View

Linguistique et enseignement des langues étrangères 2e ed. revue

Linguistique et enseignement des langues étrangères 2e ed. revue

Material type
단행본
Personal Author
Grève, M. de (Marcel). Passel, Frans van.
Title Statement
Linguistique et enseignement des langues étrangères / Marcel de Grève et Frans van Passel ; propos liminaire de Sylvain de Coster ; préface de Jacques Robichez.
판사항
2e ed. revue.
Publication, Distribution, etc
Paris :   F. Nathan,   1973.  
Physical Medium
202 p. : ill. ; 22 cm.
Series Statement
Langues et culture ;1
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references (p. 159-186) and index.
Subject Added Entry-Topical Term
Language and languages --Study and teaching.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000045755269
005 20160608092616
008 130620s1973 fr a b 001 0 fre
010 ▼a 74195732
015 ▼a F***
035 ▼a (KERIS)REF000000386055
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d DLC ▼d 211009
050 0 0 ▼a P51 ▼b .G73 1973
082 0 0 ▼a 410/.7 ▼2 23
084 ▼a 410.7 ▼2 DDCK
090 ▼a 410.7 ▼b G837L2
100 1 ▼a Grève, M. de ▼q (Marcel).
245 1 0 ▼a Linguistique et enseignement des langues étrangères / ▼c Marcel de Grève et Frans van Passel ; propos liminaire de Sylvain de Coster ; préface de Jacques Robichez.
250 ▼a 2e ed. revue.
260 ▼a Paris : ▼b F. Nathan, ▼c 1973.
300 ▼a 202 p. : ▼b ill. ; ▼c 22 cm.
490 1 ▼a Langues et culture ; ▼v 1
504 ▼a Includes bibliographical references (p. 159-186) and index.
650 0 ▼a Language and languages ▼x Study and teaching.
700 1 ▼a Passel, Frans van.
830 0 ▼a Langues et culture ; ▼v 1.
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 410.7 G837L2 Accession No. 511002400 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields