HOME > Detail View

Detail View

高等敎育の時代

高等敎育の時代 (Loan 5 times)

Material type
단행본
Personal Author
天野郁夫, 1936-
Title Statement
高等敎育の時代 / 天野郁夫
Publication, Distribution, etc
東京 :   中央公論新社,   2013  
Physical Medium
2冊 ; 20 cm
Series Statement
中公叢書
ISBN
9784120044885 (上) 9784120044892 (下)
Content Notes
上. 戰間期日本の大學 (415 p.) -- 下. 大衆化大學の原像 (436 p.)
Bibliography, Etc. Note
參考文獻と索引收錄
000 00867namcc2200301 c 4500
001 000045751945
005 20130520095257
007 ta
008 130516s2013 ja b 001c jpn
020 ▼a 9784120044885 (上)
020 ▼a 9784120044892 (下)
040 ▼a 211009 ▼c 211009 ▼d 211009
082 0 4 ▼a 378.52 ▼2 23
085 ▼a 378.52 ▼2 DDCK
090 ▼a 378.52 ▼b 2013
100 1 ▼a 天野郁夫, ▼d 1936-
245 1 0 ▼a 高等敎育の時代 / ▼d 天野郁夫
246 3 ▼a Koto kyoiku no jidai
260 ▼a 東京 : ▼b 中央公論新社, ▼c 2013
300 ▼a 2冊 ; ▼c 20 cm
440 0 0 ▼a 中公叢書
504 ▼a 參考文獻と索引收錄
505 0 0 ▼n 上. ▼t 戰間期日本の大學 ▼g (415 p.) -- ▼n 下. ▼t 大衆化大學の原像 ▼g (436 p.)
900 1 0 ▼a Amano, Ikuo, ▼e
940 ▼a Senkanki nihon no daigaku
940 ▼a Taishuka daigaku no genzo
945 ▼a KLPA

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 378.52 2013 1 Accession No. 111695163 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M
No. 2 Location Main Library/Monographs(3F)/ Call Number 378.52 2013 2 Accession No. 111695164 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

Contents information

Author Introduction

아마노 이쿠오(지은이)

1936년 가나가와(神奈川)현에서 태어났으며, 히토쓰바시대학 경제학부.도쿄대학 교육학부를 졸업한 후 도쿄대학 대학원 교육학연구과에서 박사학위를 받았다. 전공은 교육사회학, 고등교육론이다. 나고야(名古屋)대학 조교수, 도쿄대학 교육학부 교수, 도쿄대학 교육학부 학부장, 국립대학재무.경영센터 연구부장을 지냈다. 2017년 현재 도쿄대학 명예교수다. 저서로는 <일본의 고등교육시스템>, <학력의 사회사>, <교육과 선발의 사회사>, <시험의 사회사>, <대학의 탄생>(상.하), <고등교육의 시대>(상.하), <신제 대학의 탄생>(상.하) 등이 있다.

Information Provided By: : Aladin

New Arrivals Books in Related Fields

덕성학원 (2020)
고려대학교. 다양성위원회 (2021)
연세대학교. 국학연구원. 연세학풍연구소 (2021)
한국예술종합학교. 교무과 (2021)
주대준 (2021)
이화민주동산조성위원회 (2020)
Haskins, Charles Homer (2021)